raz ale za to jaki bedzie owocny. 3mamy kciukasyjestem,ale mam troszke pracy, wiec wpadam od czasu do czasu...
a wy tylko o jednymw tym cyklu bzykalismy sie tylko raz, a dzis 19 dc
![]()
reklama
VeronicaMelania
Fanka BB :)
Ja bobo nie robię bo u mnie @veronica-to bierz się za pranie, żeby Cię poród nie zaskoczył....
Lilith, mama gdzie wy?
Kamia kochana a Ty?
kahaka-blonplatyna czekamy na wieści od gina![]()
mam jeszcze ponad miesiac
Agusia8426
Zwariuje za moment jak nie jajnik boli to podbrzusze. Teraz tak podbrzusze nawala jak na @:-(. Co mam robić? Już mi się płakać chce:-(
3maj sie bedzie dobrzeZwariuje za moment jak nie jajnik boli to podbrzusze. Teraz tak podbrzusze nawala jak na @:-(. Co mam robić? Już mi się płakać chce:-(
VeronicaMelania
mnie dzisiaj podbrzusze bolalo cala noc
nic dzis ie spalam 
bedzie dobrze :* moze wez jakas tabletke?;-)

bedzie dobrze :* moze wez jakas tabletke?;-)
Martusia85
Agusia-weź jakieś prochy, po co się męczysz?
Agusia8426
Ja z reguły nie biorę prochów. Jak nie przejdzie do 22:00 to wezmę. A ciepłą kąpiel mogę wziąć czy lepiej nie? Kilkanaście lat temu miałam krwotok po kąpieli:-( ale od tamtej pory to się nie zdarzyło
wozek sobie zapatwilam i kupuje uzywany od pewnej pani ktora poznalam na tym forum
lozeczko dostane w tym tyg. pozycza mi znajoma mojej kuzynki
ubranek mam duzo bo kuzynka po swojej corce miala i mi dala wszystko ^
tak samo posciel i inne rzeczy
jedynie musze kupic produktu pielegnacyjne, wanienke, pieluchy i wyprac wszystko.
kochana polecam ci pieluchy z rossmana!!!! nie uczulaja sa mega tanie i maja ruchome boczki które daja swobode dziecku
to samo jesli chodzi o produkty pielegnacyjne
ale do szpitala uzbroj sie w pieluchy (babydream- rosman) i chusteczki ale z rossmana moim zdaniem sa za suche fajne sa z cleanic kindi dzidzius zielone
zabezpiesz sie w maly sudocrem na odparzenia ( najleprzy przyjaciel pupy) i mala oliwke bo oliwka jest meeeega wydajna tak samo jak sudocrem
Zwariuje za moment jak nie jajnik boli to podbrzusze. Teraz tak podbrzusze nawala jak na @:-(. Co mam robić? Już mi się płakać chce:-(
agusia zrób sobie kąpiel ciepła ale nie goraca i weź no-spe nie mecz sie skarbie bo po co:*
reklama