reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

mononoke, no wiesz, odrazu zdrada, za kogo Ty mnie masz <foch>

a z tym termometrem niezle, chciala bym to zobaczyc ;-)

a do lekarza, to Cie w tylek kopne na rozped!!!!!!!!!!! wszystko jest i bedzie dobrze, fasolinka daje o sobie znac ;-)

blond, juz pisala, wizyta na 19, dam znac co z fasoleczka :*

reklama
blondplatyna musi mi zrobic usg bo to moja pierwsza wizyta, zreszta po tej wrzesniowej historii z poronieniem musi wszystko dokladnie kontrolowac. Mam nadzieje, ze bede miala usg na kazdej wizycie... bardzo bym chciala a chodze prywatnie wiec jest na to duuuuza szansa :) Zreszta ja moglabym ogladac moje malenstwo nawet codziennie. Tylko boje sie ze pojde i nic nie zobaczy (powtorka z rozrywki) albo mi powie ze cos jest nie tak :(

i jeszcze katty chce mi nakopac do szmat :p Ona sie robi agresywna:D zaczela chyba impreze bez was, ladnie sie juz nabzdyngolila ;p

Ostatnia edycja:
Bedzie dobrze!! A martwienie na zapas wcale nie wplywa dobrze na dzidzi!!! ;)

amalfi, jak kiedys mowilam o deszczu fasolek i szamanie jozefie to sie ze mnie smialas i mowilas, zem pieprznieta! A teraz co??!! Mowilam ze moj sposob jest genialny :D hehe zatanczymy dzis na pewno...!

blondplatyna musi mi zrobic usg bo to moja pierwsza wizyta, zreszta po tej wrzesniowej historii z poronieniem musi wszystko dokladnie kontrolowac. Mam nadzieje, ze bede miala usg na kazdej wizycie... bardzo bym chciala a chodze prywatnie wiec jest na to duuuuza szansa :) Zreszta ja moglabym ogladac moje malenstwo nawet codziennie. Tylko boje sie ze pojde i nic nie zobaczy (powtorka z rozrywki) albo mi powie ze cos jest nie tak :(

i jeszcze katty chce mi nakopac do szmat :p Ona sie robi agresywna:D zaczela chyba impreze bez was, ladnie sie juz nabzdyngolila ;p

Zobaczysz wszystko będzie w jak najlepszym porządku.

mononoke no wiesz, nie przysnajesz sie do mnie, po tym wszystkim co razem przezylysmy, tyle nas laczy, a Ty teraz NIE PRZYZNAJE SIE, czuje sie urazona <foch>

reklama
Do góry