reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

:-D:-D to są efekty korzystania ze słownika przy pisaniu:-D
nie podłamuj się kochana... wykaraskasz się z tego:-)
edit: wiesz co a propo tego palenia pomimo twoich próśb to nawet nic nie mówię bo tego się nie da kulturalnie określić:wściekła/y::wściekła/y: tylko pytanie czego jej brak:serca czy rozumu?:no:
a to, że nie chciała spojrzeć na zdjęcie? to niech spada... tylko niech potem pierwsza się nie rwie do bawienia wnuczki lub wnuka bo jej odpłacisz pięknym za nadobne...:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się z wami gorąco!
Gratuluję Mononoke wczorajszej wizyty, najważniejsze że wszystko wporządku, a lekarz mógł jeszcze nie widzieć maleństwa bo jest za małe, najważniejsze że widać ciałko żółte. A co do teściowej to uważam że powinnaś ją zmusić do zaprzestania palenia w twoim towarzystwie.
Kamia a jakie naklejki zamawiałaś, my niestety ze względu na sytuację mieszkaniową będziemy narazie mieć maleństwo u siebie w pokoju, a do tego czasu chciałabym wymienić starą klepkę na nową podłogę, a nad łóżeczkiem mam zamiar coś nabazgrolić na ścianie np myszkę Miki.

Kamia, superanckie sa te naklejki :D My sie raczej nie zdazymy wprowadzic w tym roku chociaz ostatnio bardzo sie staralismy zeby sie udalo, ale jesli jakims cudem by sie udalo to tez bede szukala takich slodkich naklejek ;p

blondplatyna mojej tesciowej nie da sie zmusic do rzucenia palenia - ona to kocha i juz, nie przestanie :/

cieszę się, ze Ci się podobają:-) ja na początku bardzo chciałam zrobić małemu pokoik w Kubusia Puchatka, ale szczerze mówiąc przejadł mi się, jak w co drugim pokoju u znajomych widziałam Kubusia Puchatka:-( i stwierdziłam, że narazie zrobię tak "bez bajkowo" tylko dziecięco a jak Tymek bedzie miał te 3,4 latka i zobaczę co mu się podoba, czy jakaś okręlona bajka, nie wiem toy story, cars czy tym podobne to wtedy zrobie mu pokoik typowo pod to:-)
a tak jeszcze myslałam o twojej teściowej, a myslisz, że coś by dało jakbys jej dała do poczytania jak działa na takie maleństwo kiedy nawet nie mama ale ktoś obok pali i zapytała czy chce tak szkodzić własnemu wnukowi/wnuczce? powiedz jej wprost, ze Ty ze swojej strony ponosisz naprawdę duże wyrzeczenia i koszty, żeby zapewnić dzidziusiowi maksymalnie zdrowe warunki i przykro jest Ci, ze ona nie potrafi zrobić chociaż tyle, zeby powstrzymać się w twoim pobliżu od palenia, sama jest matką to powinna to rozumieć.

witam take juz sa te nasze tesciowe moja np jak widzi ze kupilam sobie cos nowego to ona zaraz tez to ma ,ja u fryzjera ona zaraz tak i na dodatek identycznie sie zcina jak ja a mnie doprowadza to do szalu

reklama
My mieszkamy narazie u tesciow bo sie budujemy. Tescie sa ogolnie spoko ale z tym paleiem to mnie juz trafia. Za to do tesciowej nie trafiaja zadne argumenty bo ona 2 razy w ciazt byla i caly czas palila, ostatnio mi powiedziala, ze przed urodzeniem mojego meza na parkingu jeszcze przed szpitalem jak juz pojechala rodzic to sobie jeszcze zapalila a potem po porodzie to samo....

Do góry