reklama
Agusia8426
Fanka BB :)
Mononoke ale będę miała prezent na urodziny:-). Cieszę się że wszystko ok.
Katty trzymam &&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą noc;-)
Katty trzymam &&&&&&&&&&&&&& za dzisiejszą noc;-)
Mam w paitek zrobic badania : znowu morfologie, mocz, cukier, vdrl, hbs, bete i cos jeszcze ale odczytac nie moge 
Bete mam robic w piatek i w nastepny piatek :> Uspokoje sie jak w poniedzialek zobacze wynik taki jaki ma byc
Ciekawa jestem gdzie mi w piatek beda bili igle... tym razem chyba do dupci bo w jednej rece nie widac zyl na lokciu a w drugiej pani pielegniarka rozwalila mi jedyna sprawna zyle
bedzie ubaw ;p
Modle sie zeby bylo dobrze, nie chce pustego jajeczka ;(
Bete mam robic w piatek i w nastepny piatek :> Uspokoje sie jak w poniedzialek zobacze wynik taki jaki ma byc
Ciekawa jestem gdzie mi w piatek beda bili igle... tym razem chyba do dupci bo w jednej rece nie widac zyl na lokciu a w drugiej pani pielegniarka rozwalila mi jedyna sprawna zyle
Modle sie zeby bylo dobrze, nie chce pustego jajeczka ;(
Kamia_22
mamuśka Tymuśka 02.05.11
monooke cieszę się, ze to co ma być dobrze jest w porządku, a 26 to już zobaczysz taką fasolkę, że hej:-) teraz odpoczywaj sobie na l4:-) a chcesz już do końca być na zwolnieniu?
monooke cieszę się, ze to co ma być dobrze jest w porządku, a 26 to już zobaczysz taką fasolkę, że hej:-) teraz odpoczywaj sobie na l4:-) a chcesz już do końca być na zwolnieniu?
Narazie na tydzien zeby wyleczyc przeziebienie a potem jak sie bede dobrze czula to zostane w szkole. Cchcialabym pracowac do konca roku szkolnego czyli do konca 7 miesiaca ale cos czuje ze to niemozliwe
reklama
Czesc laski
Wrocilam :> Wrazenia srednie bo nie bede spokojna dopoki .....
ale od poczatku.
Wyniki mam podobno b. dobre, beta rewelacyjna, badanie "reczne" tez zaliczylam, podobno super rozpulchniona szyjka i macica...
USG.... no od razu zobaczyl zoltko, jest dosc duze ale dokladnie nie pamietam, ale fasolki jeszcze nie widac, mowi, zeby sie nie martwic bo przy takich wynikach na pewno tam jest. Zreszta plod jest wedlug niego mlodszy o 3 dni wiec moze go jeszcze nie byc widac. Potwierdzil ciaze dal L4 na tydzien i jest ok.
Martwie sie tylko, ze fasolki nie widac... :/ Ja bym dala sobie reke uciac ze w pewnym momencie w tym kolku widzialam ale siekklocic nie bede, co miesiac na sikaczu widzialam tez II kreski pod swiatlo
Oto zdjecia domku mojej fasolki (mam nadzieje, ze tam jest ;((((), nie moge sie doczekac nastepnej wizyty... (26.01.2011 godz. 20:00)
ps. sorry za jakosc zdjecia ale robilam komorka
Zobacz załącznik 317409
Zajrzałam sobie do Was na chwilkę i chciałam Ci tylko powiedzieć, że u mnie w 5tc na usg też widoczny był tylko pęcherzyk, a tydzień później widziałam już fasolkę, która miała 9mm:-)
Co do testów to rozbawiłaś mnie bardzo, ja i moja psiapsióła też tak mamy, że pod światło II kreski widzimy

Życzę zdrowej i spokojnej ciąży:-)