reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Agusia przepraszam juz sie zamotalam!!!!
blondi tylkonie zasnij w wannie:);*
katty gdzie jestes
aol gdzie jestes???
mononoke daj znac odrazu jak bedziesz co i jak bo zrzera mnie ciekawosc jak twoja fasoleńka:*

reklama
Ja nie wiem czy tu można o tym pisać;-). Stanął dzisiaj na wysokości zadania tzn. ja lubię długa grę wstępna i tak było:-). A potem moja ulubiona pozycja na jeźdźca:zawstydzona/y: i dodatkowe emocje:-p

Czesc laski :D

Wrocilam :> Wrazenia srednie bo nie bede spokojna dopoki .....
ale od poczatku.
Wyniki mam podobno b. dobre, beta rewelacyjna, badanie "reczne" tez zaliczylam, podobno super rozpulchniona szyjka i macica...
USG.... no od razu zobaczyl zoltko, jest dosc duze ale dokladnie nie pamietam, ale fasolki jeszcze nie widac, mowi, zeby sie nie martwic bo przy takich wynikach na pewno tam jest. Zreszta plod jest wedlug niego mlodszy o 3 dni wiec moze go jeszcze nie byc widac. Potwierdzil ciaze dal L4 na tydzien i jest ok.
Martwie sie tylko, ze fasolki nie widac... :/ Ja bym dala sobie reke uciac ze w pewnym momencie w tym kolku widzialam ale siekklocic nie bede, co miesiac na sikaczu widzialam tez II kreski pod swiatlo ;)
Oto zdjecia domku mojej fasolki (mam nadzieje, ze tam jest ;((((), nie moge sie doczekac nastepnej wizyty... (26.01.2011 godz. 20:00)

ps. sorry za jakosc zdjecia ale robilam komorka:p
IMG20110112_001.jpg

reklama
mononoke kochana :* bedzie dobrze nie martw sie basieńko kochana bo nie ma czym.... skoro wyniki masz bardzo dobre to wszystko jest dobrze;*
a domek jest śliczny:*

śliczny sówaczek porównawczy:*

Do góry