reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
amalfi cos w tym jest moj caly czas szuka zaczepki,....caly czas cos gęga i dogaduje...
mecz sie skonczyl...
zarazzaczyna sie 88 minut z "alem paczino" :)

nikita dzięki za rady:-) z tą gondolą też było to dla mnie ważne a wczoraj w sklepie babka pokazała mi że tak naprawdę mutsy chociaż wizualnie wdaje się mieć bardzo małą gondolę to nie jest ona mniejsz niz np w implast ecoline:szok: jedyny minus gondoli mutsy to to że jest dość płytka ale w końcy rodzę w maju więc główny etap gondolki przypadnie na lato więć śpiworki i mega grube kocyki nie będą potrzebne:-)

martusia cena jest kosmiczna ale wyobraź sobie, ze okazało się że kumpela mojej siostry ma do sprzedania cały ten właśnie zestaw, który mi się podoba za 1200 zł:-):-):-) wysłała mi zdjęcia-wygląda ok, ale w pon siostra idzie do niej go obejrzeć więc może uda się go kupić w przystępnej cenie:-)

Mam świeżo upieczoną karkóweczkę są jakieś chetne??

Agusia wróciłaś!!!:DDDD
Nie wiem czzy Wy takie rzeczy ale mój wymięka jak (jak to ładnie dziewczyny określają) zaczynam mu lizać genitalia:D wtedy nawet nie jest w stanie "nie mam siły" powiedzzieć:DDD Oczywiście nie pytam o zgodę i biore co mi się należy. Moze dopadnij go w jakimś innym miejscu niż łóżko(mój ulubił sobie łazienkę:))
A może poprostu pogadaj...

Kamia wózek zajefajny cena... ale jak teściowa płaci to warto bo przez 3 lata będziesz z niego korzystać a potem może następne bobo:))

Maffia bo mój rozum bóg opuścił Ty byłaś u gina?? To plamienie może być spowodowane wkładką

poziomki dokładanie tak samo myślę;-) a na karkóweczkę z Tymkiem się piszemy więc kawałeczek, no moze dwa proszę odłożyć;-)

mamaFFia rozumiem twoją załamkę... ale pomyśl że dla przyszłej fasolki bedzie lepiej jak unormujesz sobie tą burzę hormonalną, trzymam kciuki za powodzenie i szybką kurację:-)

Poziomki :D Boskie to bylo .... "biore co mi sie nalezy" :D W sumie masz racje, swieta racje.... :p

Kamia te wozeczki sa super jak tylko masz okazje kupic go w dobrym stanie i za taka cene to nie ma sie co zastanawiac, mnie sie tez ten granatowy podoba do ktorego poslalam linka :)

ps. Mam przeczucie ze jak bedzie wszystko w porzadku z moja fasola to bedzie chlopak...

dobranoc dziewczynki, ide lulu , moj sie nie obraza wiec sie przytule :)
paaaa:*

reklama
agusia a cos ty znow robila ze oddech masz przyspieszony???????:szok:
poziomki jasne ze musimy brac co nam sie nalezy!!! heheheheheheheehheheheheheheh I nie pytac!!!! Pod zadnym pozorem hahahahah

Do góry