reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Mononoke dobrej nocki i kolorowych snów :*
Amalfi borę z Was przykład jako przyszła młoda żona:-). Lizanie i te inne sprawy:-p. Już 4 dzień pod rząd. Ciekawe kto wytrzyma dłużej ja czy mój m? Dodam że teraz to on ciągle chce.

reklama
hehehehh tak trzymac, ja stawiam na ciebie, przetrzymasz go hahahah;-). Poza tym nie musisz byc zona zeby ci sie bzykanie nalezalo, bierz co twoje, tak jak poziomki:-D

no to super Agusia! wcześniej narzekałaś, że mało a teraz prosze! nie będziesz mogła się odpędzić! :-D

mamaFFia, to zostajesz główną naczelną radiofonii i tv na BB! :D dla mnie bomba, czasu nie ma żeby program poczytać a tu wszystko znajdę na bierząco :D

Ja mogę go przetrzymać, tylko żeby się nie zniechęcił;-). Słucham Waszych rad i jak na razie wychodzę na tym bardzo dobrze:-). I dzięki temu jajnik mnie nie boli.
Jaga dokładnie tak najpierw narzekałam a teraz codziennie ostra jazda bez trzymanki:-p. Tylko mi świnki żal, bo ona już nie wie gdzie ma się chować jak my tak szalejemy:-)

Ostatnia edycja:
poziomki bylam ugina... wkładka jest dobrze ulozona po ciazy nie widac nic... i nie widac zebym byla w ciazy...plamienia sa hormonalne najprawdepodobniej bo musze zrobic badania:( wiec czekam na kase do 28 bo mamy noz na gardle z kasa i wczesniej nie wykombinuje 200 zl na badania:( przepisal mi tabletki novenette na jeden miesiac zeby zrobic szok i moze unormowac ta cholere:(

szlak mnie trafia ze nie wiem co mi jest...
a co do spiralki to nie wyjmowalam bo musze byc zabezpieczona zeby w ciaze nie zajsc teraz- dopuki nie unormuje sie wszystko wiec musze na minimum rokodlozyc plany:( ;( zalamka

hehehe biedna świnka się napatrzy i zazdrości, sprawcie jej jakiegoś pana świnke i nie będzie problemu :-D
to super, że szalejecie, tak trzymać!!

mamaFFia, na rok? jejku, strasznie długo, tule! nie wiedziałam,że to takie jaja mogą być z tą spiralą! może jak wszystko będzie okej, to uda się wcześniej??? trzymam kciuki!

Ostatnia edycja:
heheheheh tylko nie bierzcie jej do trojkata!!!!!!!!!:no:
Tak rob, bo moze juz w przyszlym cyklu bedzie szansa na owulke, chociaz ja mysle ze dopiero ci lekarz cos przepisze zeby jajnik zaczal produkowac jajeczka

Dzieci same się nie zrobią ,wiem co mówię:-D

Mój M nie wali fochów bo wyjeżdza w pon a wraca w piątek więc szkoda mu czasu a ostatnio jak wyjeżdżał to coś tam mu nie pasowało(nie bardzo wiem co:)) i przez 2 dni nawet esa mu nie wysłałam .Pękł pierwszy. Trzeba im pokazać że takie fochy to w buty i do przedszkola

Mafia mam nadzieje że te zaburzenia jednak nie są duże. Jeżeli wyniki będą dobre to ja bym wkładkę wyjęła. Byłaś u gina prywatnie??

amalfi świnka w trójkącie ty perwersie:-D

Ostatnia edycja:
reklama
Amalfi Ty byś mi w ogóle pasowała do takiej kobity w latexie z pejczem hehehe krótko trzymać i porządek musi być :D szefowa :D hehehehehehe ja też znam swoje miejsce i ogólnie ciężka ze mnie kobita, swoje zdanie mam i zazwyczaj walczę, żeby po mojemu było :p ale z drugiej strony też czasem coś spieprze i nie mam problemów, żeby przyjść i przeprosić :)

Do góry