reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Jak ja Was uwielbiam. Co do partnera dla mojej świnki to jedynie z Kahaki samcem bym ja dopuściła:-). Ona czasem potrafi tak rytmicznie uderzać w poidełko że my wypadamy z rytmu:-p. Ale teraz to włazi pod łóżko i cicho siedzi. Z tego co juz wiem to mój jajnik produkuje jajeczka tylko nie pękają:-(

reklama
jagus na rok i to sa jaja z hormonami po ciazy z kacprem... przynajmniej tak uwaza moj gin...i to nie jest od wkładki... boona jest grzeczna i sie nie rusza i przedewszystkim nie jesthormonalna zeby mogla cos zaburzac:(

MamaFFia.. kurde, ale on przecież nie może założyć, że 100& rok mija i wszystko będzie okej! Przecież może się okazać, że dostaniesz tabletki i raz dwa się naprawi.. :) życzę Ci tego z całego serducha! bądź dobrej myśli!
A z wkładki ogólnie zadowolona jesteś??

Agusia, szalej wariatko i nie patrz na świnkę! heheh :D ona stuka w to poidkełko bo wie co traci jak pana świnki nie ma! heheh :D

jaga a ty myslisz ze czemu mam ksywe hitler???? Lub Adolf????? Moj mnie tak nazywa hehehheeh
mamaffia sorry ze nie komentuje tego co piszesz ale nie jestem w temacie za bardzo, na ten watek trafilam pare dni temu dopiero i was nie znam, wiem tylko ze masz wkladke tzn spirale chyba i ze narazie nie wolno ci zachodzic w ciaze ale czemu nie mam pojecia...:sorry2:

Ostatnia edycja:
jesli chodzi oplamieniato od pologu mialam dwa moze trzy normalne 4 dniowe okresy a reszta w caly swiat i pol ameryki... ale co do tych różnych odczuc to od jakiegos miesiaca...

ulekarza bylam zaufanego który prowadzil moja ciąże...

miala któraś z was problemy hormonalne kiedys???

Amalfi oglądałaś Eurotrip? tam w Amsterdamie była taka z pejczem, mrs vandersex :D pasowałabyś mi do tej roli! hehehe :D ale jak Twój woła na CIebie hitler albo adolf.. to już w ogóle wymiękam hahah :D

Pewnie skoro mam plamienia ciagle, to ja mam problemy hormonalne, ale nie moge sie wykazac jak narazie badaniami, dopiero w polsce porobie co bedzie sie dalo, bo wiem ze to trzeba robic w roznych dniach cyklu. Wiec pewnie wszystkiego nie zrobie

reklama
mamaFFia u mnie PCO się kłania! prolaktyne mam podwyższoną i lh z fsh rozregulowane, reszta okej. Chociaż nie! na progesteron luteine biorę, bo za niski. U Ciebie jak to wygląda?

Do góry