reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Wróciłam! :D
Zaraz będę Was nadrabiać-a to pewnie się zejdzie :) Mam nadzieję, że tu pełno nowozafasolkowanych będzie :)

Widzę, że niewiele tu zmian :( U mnie seksu nie było :( naprawdę nie było jak-krok w krok z teściami... a jak chcieliśmy zrezygnować np z basenów żeby się bzyknąć to oni też zrezygnowali... tak więc w tym cyklu nie ma na co liczyć.... idę teraz do rodziców na obiad :)

Ostatnia edycja:
blondplatyna ja dziś przeleżałam w łóżku do 13:-) na majówkach nie udzielam sie wogóle ale podczutuje co jakiś czas wybran tematy np o zakupach dla maluszka lub o wizytach u lekarza. Jeżeli źle na Ciebie działaja temety pouszane na czerwcówkach to dobrze robisz, ze nie czytasz, ja też szerokim łukiem omijam tematy porodów czy chorób u dzieci... a u mnie si:-) mały od kilku dni wywija już całymi dniami (wcześniej były tylko wieczory, potem rankim i wieczory a teraz czasem już cały dzień):-) a jutro mam wizytę u ginia:-) ale raczej nic złego się nie dzieje więc jestem spokojna:-)

mamaFFia w sumie racja, zostawię coś do kupienia dla gości w prezencie;-)

martusiano nie mogę z tymi teściami:-D ale wyjazd ogólnie udany?:-)

kamila generalnie zabawki zaczyna odruzniac i wybierac jak ma 6 -7 mies... polecam zabawki z canpola - tanie i fajne:)

Martusia tesciowie jak rodzice;) (rodzice mysla ze dzieci JESZCZE tego nie robia a dzieci mysla ze rodzice JUZ tego nie robia:D )
ale udał sie wyjazd???:D

Katty kochana a ty gdzie znowu?
Amalfi w pracy jest czy jak?? biedna
Blond jak sie czujesz mamuśka?
Weronica lepiej zadzwon do ginki bo mysle ze bóle brzucha i wymioty to nic milego i dobrego... a brzuch twardy bardzo masz???

reklama
Do góry