• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Veronica brzuszek może się nieznacznie obniżyc albo nawet wcale i to nic złego nie oznacza.Kształt brzuszka est też zależny od ułozenia wielkości malucha jak i od wzrostu mamy.Jezeli maluch jest ułozony pośladkowo w 36 tc to o cc jak w banku i niech Ci do głowy nie przyjdzie żeby rodzić sn (bo tak też można) bo to Twoja 1 ciąza.

veronica dlaczego nie cc ja mialam i uwierz mi pol godziny i po krzyku masz 12h na dojscie do siebie i uwierz mi czy po sn czy po cc i tak po 12 h ledwo chodzisz i tak;) bo pipka boli:P:D wiesz tak naprawde najwazniejszy jest bobas a przy posladkowym ulozeniu nawet jesli próbuje sie urodzic naturalnie 98% konczy sie cc te 2 % to straszne meczarnie:) lepiej przygotuj sie psychicznie na cc:) i nie bój sie bedzie dobrze a mozliwosc wziecia bobasa na rece jest lekarstwem na wszystkie obawy i bolaczki:):*

ale po cc jest sie dziewica;) jesli chodzi o rodznie;) hahaha nie no generalnie blizna jest ale nisko i uwierz minie jest jakas mega wielka po zagojeniu pełnym;)
ja drygie dziecko bede rodzila przez cc:) bo moge wybierac:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry