reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oj tam zawsze może być gorzej:-D Ja sobie przyzekłam że po tej ciąży biore się za siebie bo jak po ciąży nie schudnę to potem będzie ciężko

reklama
poziomki kurde w ogole nie widac ze blizniaki!!!! Mam nadzieje ze tez tak bede wygladac!!! Tylko ze ja tez mala jestem 160 heheh

poziomki no u mnie przy wzroscie 160 brzuch na 120 to gigant!!! Wygladalabym jak pileczka okrogla heheheh

Wlasnie doszlam do tego co u mnie wywoluje mdlosci, zmeczenie, sennosc, zawroty glowy- ten parlodel na prolaktyne!!! Nie Femara na owulke!!! Spalam dzis dwukrotnie

mamaffia nie kus, bo dzisiaj mam taka ochote na slodkie, ze mnie skreca... zjadlam dzis juz 3 nalesniki i twarog ze smietanka i cukrem... :-(

katty moze ty jestes przed @, ja jak jestem przed @ jem nalesniki placki ziemniaczane i takie dziwy czego nie chwyce w pozostale dni cyklu!

Moj mnie przelecial znow dzis, bo szkoda zmarnowac sluzu taki piekny ciagnacy, a jutro zobacze jak tam moje pechrzyki, ile urosly!

reklama
Do góry