reklama
Martusia85
Fanka BB :)
A jakie masz długie cykle, ze ty jeszcze nie testujesz? 
A
Anulka198424
Gość
hej piekne 
mamaFFia daj troche
nie pogardze
Poziomki piekny brzuszek
)ciekawe ile ja mam nawet nie wiem a to dopiero 15 tc
wczoraj mialam badanka wyniki za tydzien
mam nadzieje ze dobre beda bo cos od ponad miesiaca malo jem 
mamaFFia daj troche
Poziomki piekny brzuszek
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kwiatuszekq20
witaam poziomki piekny brzucholek
anulka co u ciebie ja dzis 2dc
anulka co u ciebie ja dzis 2dc
A
Anulka198424
Gość
mamaFFia mnie nic nie meczylo
czasem zgaga sie zdarzy poza tym jakbym w ciazy nie byla choc juz brzuszek czuje
kwiatuszku przykro mi mam nadzieje ze nastepny lepiej wypadnie
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& trzymam
i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ wysylam
kwiatuszku przykro mi mam nadzieje ze nastepny lepiej wypadnie
blondplatyna
Hej dziewuszki!
Nikt nie testuje?
A co się dzieje z Mononoke? Dawno jej nie widziałam.
Poziomki brzuszek rzeczywiście spory, ja wczoraj się mierzyłam i mam w pasie 86 (norma 64) przy wzroście 160 - nie wiem czy dużo mi przybyło, ale chyba normalnie.
Anulka zazdroszczę braku objawów ciąży, mi dopiero przeszło jakieś dwa tygodnie temu.
Kamia co z Tobą?
Muszę się wam wyżalić od około miesiąca nie mogę spać w nocy, męczą mnie koszmary, porody, martwe dzieci i same jakieś ohydne rzeczy. Strasznie boję się pobrania krwi a już o samym porodzie nie chcę wspominać. Nie wiem czy schizuje czy to normalne w ciąży. Mój Ł. widzi że coś ze mną nie tak, ale mi jakoś głupio przyznać się do tych wszystkich obaw. Moja mam mnie wyśmiała, powiedziała że nie ja pierwsza, nie ostatnia - i gdzie tu wsparcie.
Nikt nie testuje?
A co się dzieje z Mononoke? Dawno jej nie widziałam.
Poziomki brzuszek rzeczywiście spory, ja wczoraj się mierzyłam i mam w pasie 86 (norma 64) przy wzroście 160 - nie wiem czy dużo mi przybyło, ale chyba normalnie.
Anulka zazdroszczę braku objawów ciąży, mi dopiero przeszło jakieś dwa tygodnie temu.
Kamia co z Tobą?
Muszę się wam wyżalić od około miesiąca nie mogę spać w nocy, męczą mnie koszmary, porody, martwe dzieci i same jakieś ohydne rzeczy. Strasznie boję się pobrania krwi a już o samym porodzie nie chcę wspominać. Nie wiem czy schizuje czy to normalne w ciąży. Mój Ł. widzi że coś ze mną nie tak, ale mi jakoś głupio przyznać się do tych wszystkich obaw. Moja mam mnie wyśmiała, powiedziała że nie ja pierwsza, nie ostatnia - i gdzie tu wsparcie.
VeronicaMelania
Hej
)
reklama
blond ty kochana wariateczko:* to norma ze sie boisz mama podchodzi do tego inaczej bo juz to przeszła
poczytaj sobie wątek o tych zabawnych porodach i nie sluchaj mrożacych krew w zylach opowiesci o starciu z tytanem ( porodem ) bo kazdy przezywa to inaczej
ja tez mialam schizy jak np ogladalam wiadomosci a tam informacje o chorych dzieciach problemach w placówkach zdrowia idt ale wyjdz z założenia ze takie rzeczy maja miejsce ale dlaczego mialo by to sie tobie przytrafic???
pomysl jestes pod opieka lekarza który jak cokolwiek bedzie sie dzialo jest do twojej dyspozycji:* kochana bedzie dobrze
mama ma racje nie ty pierwsza i nie ostatnia
a zeby nie miec koszmarów ogladaj komedie przed spaniem i pij meliske zebys lekko i spokojnie spala ( melisa naprawde jest przyjaciółką kobiet w ciązy
)
hej veronica jak samopoczucie???
pomysl jestes pod opieka lekarza który jak cokolwiek bedzie sie dzialo jest do twojej dyspozycji:* kochana bedzie dobrze
mama ma racje nie ty pierwsza i nie ostatnia
a zeby nie miec koszmarów ogladaj komedie przed spaniem i pij meliske zebys lekko i spokojnie spala ( melisa naprawde jest przyjaciółką kobiet w ciązy
hej veronica jak samopoczucie???