reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Pewnie poczekam do niedzieli, bo jakoś wolę zobaczyć @ niż I... Ale się boję strasznie, bo leki brałam, niby lekarz przepisał, ale... wczoraj po przytulance lekko różowy śluz, ewidentnie z krwią, a @ nadal nie ma. I nie wiem, czy się cieszyć, czy denerwować:blink:

reklama
Wstyd mi się zrobiło, że tak wpadłam i nic... Może napiszę o sobie parę słów... Mam 27 lat, mężatka od ponad 7 miesięcy (suwak mi się nie chce wstawić, bo podobno za duży plik, potem spróbuję jeszcze raz, może przemyśli :-)). Mieliśmy się starać od kwietnia, ale mąż w lutym powiedział, że on już nie chce czekać i tak od tego czasu się "nie staramy". Bo wcześniej staraliśmy się, żeby nic nie było, więc teraz się nie staramy, żeby się nie wkręcać. Pracuję z niepełnosprawnymi, niedaleko Krakowa. Nie wiem co by jeszcze...

Gratuluję przyszłym Mamusiom i pozwalam się pozarażać od Was. A reszcie, i sobie, życzę szybkiego zarażenia :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry