reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Serdecznie CI gratuluję II kreseczek i życzę spokojniej ciąży :)

U mnie nadal brak @ ;/
Przyjęłam dziś w wyliczeniach najpóźniejszy dzień owulki jaki miałam plus najdłuższą fl i dziś jak co powinna być najpóźniej @.
Testowałam w niedziele [ temp. 37,1 ] ale był negatywny więc teraz już tylko czekam.
Do tego potwornie się rozchorowałam :(

Weekend spędzaliśmy na plaży, ale mnie usmażyło :D
Z mała też już dużo lepiej :)

Pozimki raczej dzisiaj nie urodzi. Szyjka ma 2 cm, ale twardawa więc dostała czopki 2 razy dziennie na zmiękczenie. Jej lekarz ma w tym tygodniu 3 dyżury to na jednym z nich ją rozpakuje. Dam Wam znać jak się zacznie,

Nie mam pojęcia, zobaczymy za kilka dni, teraz raczej kombinuje co mogę na zatoki i gardzioło brać by w razie czego nie zaszkodzić fasoli. Ostrożności nigdy dość ale nie będę szaleć robiąc testy co chwilkę.

Na tym etapie to chyba sporo możesz wziąć, a na pewno herbatę z cytryną i łóżko :) może jakąś sól na inhalację? No i syrop z cebuli, nieśmiertelnik z babcinej apteczki

Lilith, Silmiriel a badacie szobie szyjke, jesli tak to mozecie zdradzic czy jest nisko czy wysoko i czy jest zamknieta?
bo chcialabym wiedziec jak jest ulozona we wczesnej ciazy, dzieki

Silmiriel gratuluje!

reklama
Do góry