reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

A ja ide po testa. Jak mnie nie zaleje do tego czasu oczywiście bo coś plegar pobolewa dodatkowo. Jak rano @ nie będzie to zatestuję dla świętego spokoju co by nie szkodzić drinami weekendowymi :)

reklama
Testuj, testuj, zawsze to lepiej mieć pewność, a nóż widelec.
Ja czekam, aż się to moje cholerstwo rozkręci, bo się jej jakoś nie spieszy.. A (.)(.) bolą tak, że wszystko mi przeszkadza, mężowi zapowiedziałam, ze jak dotknie, to zabiję

Może, okaże się za parę dni, bo w tamtym cyklu tez mi tak zrobiło, owszem, pierwsze dwa dni potem dopiero przerwa, a nie chcę się rozczarować.

Wooo a zawsze Cię tak bolą na @ ?? Bo jeśli tak to współczuję :(
Przed wyjściem myślałam, że mnie zaleje a tu nadal cisza. Kurde, jutro to bym już miała 5 dc normalnego ;/

Kwiatuszqu i jak tam u fryzjera? Zadowolona z fryzurki jestes?

Bolą, ale przed @ i nie aż tak bardzo. I sama już głupieję, nadzieja zaczyna świtać, ale ją zabijam, ale może akurat obie zafasolkowałyśmy :)

Hehe, być może choć ja się nie łudzę, raczej irytuję z powodu opóźnienia, które jakby nie było zdarza mi się niezmiernie rzadko.
Czekam jutro na wieści co u Ciebie :)

Dzień dobry pięknym paniom...

I co Lilith?
A ja nadal nic, to znaczy brunatne plamienie, przez całą noc trzy plamki na tamponie, wczoraj też plus troszkę krwi, też mniej więcej po trzy kreski. Czekam na rozkręcenie, a jak nie to w poniedziałek testuję. Mąż mówi, że chyba się udało, ale co on tam wie :p

reklama
Do góry