reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Silmilier przykro mi że @ przyszła. Ale jak pisałaś, kolejny cykl i jak najwięcej przytulanek, byle nie wymuszanych :D

U mnie cisza, ale myślę lada moment przylezie bo dziś mocniej boli :) Szkoda, że aż tyle się przesunęło dawno się tak nie zdarzyło i teraz myślę od czego to.

reklama
Może stresik, albo przeziębienie, albo milion innych spraw. Jak Wy to robicie, że macie po kilka suwaków? Mnie albo zamienia, albo z suwaczek.pl oznajmia, że jest za duży...

Co do suwaczków to nie wiem czemu tak Ci się dzieję.. ja normalnie wklejam i jest..
Co do przesunięcia z takich powodów, to nie sądzę, bo każda by mi się musiała przesunąć a ten cykl, nie licząc choroby małej mam baardzo spokojny :) Czuję, że już idzie :D

Silmiriel masz może i racje, ale latka lecą ( mam 27 lat) i mam PCO. Lekarz też chce poczekać do ślubu, ale moim zdaniem nie na co czekać. A co do ślubu to tylko formalności nam zostały i moje przymiarki u krawcowej.

Moja to w ogóle wczoraj jeden tampon, a dziś cisza, w nocy cisz,a drażni mnie tylko

Agusia, no może i racja, też mam tyle, sporo jeszcze czasu przed nami. A fajnie bez strachu bawić się na własnym weselu, to przecież już niedługo, aj bym na Twoim miejscu tak poczekała do na dwa miesiące przed :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No właśnie nie. W tamtym cyklu było podobnie, dwa dni, przerwa i trzy dni, ale ten to już przesadził. Dawno temu tak miałam, że 4 dni, przerwa i jeden dzień. Wiem, że można plamić w ciąży, ale ostatnio robiłam test i wyszedł negatywny. Więc teraz poczekam na rozwój sytuacji

reklama
Do góry