• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

axxa, jestem straaasznie ciekawa co z tej naszej telepatii wyniknie :) :). moze fasolki??!! tak bardzo bym chciała.. ale z drugiej strony boje sei znowu zawieść....

a co do zatwardzeń...hm...tez na to cierpie, ale ostatnio zaczęłam jesc jabłka i poszło ;D

reklama
Witaj Elzbietko.Ja dalej uwazam ze ta zgaga to na ..fasolke.
Ja do dzisiaj nie mialam zatwardzen .Zawsze po rannej kwace poszlam i bylo ok.A dzisiaj nic .Dopiero po jakims czasie sie napielam i poszlo.Ale bylo ciezko.
;) ;) ;) ;)Moze to wszystko na fasolke.

A ja z kolei miałam wczoraj i przed wczoraj lekką biegunkę, a jedliśmy z mężem dokładnie to samo i jemu nic.To chyba objawem ciążowym nie jest!   ??? A dzisiaj zjadłam na obiad zupkę i mało jej nie ... no wiecie... Strasznie mi było niedobrze. Może to od duphastonu. No a piersi mnie strasznie dziwnie bolą. Tak bardzo słabiutko i tak kłują w środku, jak dotykam to nie są jakieś obolałe... No i śluzik mam taki biały, mleczny dość dużo, ale to może znowu od tego leku  ::) ???

magdalenkakol , to MUSI być na fasolke!!

axxa , temp wskazuje mo na nowego człowieka, który sie schował w twoim brzuszku :) :). moja tem sie waha 36,7-37. normalnie tez mam tak okolo 36,4. oj, emocje chyba i mnie znowu dosięnął...!! ale piersi mnie wcale nie bola. nic a nic :(

Ines , jak tez mam dużo tego białego sluziku, nawet troche rozciągliwy, czasmi z grudkami maleńkimi. i jest go duuużo, nawet na papierze toaletowym po siusianiu jest go pełno ::) ::)

co to wyniknie z tego wszytskiego?????

magdalenkakol , a może spróbuj zjesc obie jabłko??

Dziewczyny ale by było cudnie jak bysmy wszystkie w tym miesiacu zostaly mamami!!!!!!!
A wiecie ze mnie sie juz dwa razy snił piekny test z dwoma grubaśnymi krechami? Nie wiedzialam, ze az tak bardzo to przezywam ::) :D

reklama
A oto dlaczego W poniedziałek byłam u gina i powiedziała mi że nic nie widac nawet pęcherzyka,że albo zaszłam w ciążę póxniej niż myślę albo ona ma stary sprzęt, to fakt sprzęt nie jest zbyt dokładny ale ja mam stres już. Zapisałam się na wizytę u największej sławy ginekologicznej w moim mieście, ale termin dopiero za dwa miesiące, zdobyłam komórkę do niego i mężuś zadzwonił a on ma taki dar przekonywania że go poprosił i przyjmie mnie w piątek o 20, a ma takie fajne USG trójwymiarowe super sprzęt więć moze coś zobaczy bo ja już niew iem moze ja w ogóle nie jestem w ciąży tylko mam urojenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry