• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

ewan-Augustowianka pisze:
pewnie będziesz mamą wrześniowo-pażdziernikową

mozesz mi tez cos takiego wykrakac?? My Moniki lubimy w komplecie :D :D

moniko3 ja tez mysle ze ten pierwszy cykl bedzie ostatnim i zobaczysz II piekne kreseczki .... ja juz takie zobaczylam  i to wlasnie po 1 cyklu staran :) Powodzenia :)

reklama
juz moge :) , minelo wlasnie pol roku .. a kiedy mozna bylo?? w sumie juz po 3 miesiacach , ale mialam rozne problemy typu , przeziebiony pecherz, angina... wiec wolalam wyzdrowiec calkiem :)

MoniQa pisze:
ewan-Augustowianka pisze:
pewnie będziesz mamą wrześniowo-pażdziernikową

mozesz mi tez cos takiego wykrakac?? My Moniki lubimy w komplecie :D :D

moniko3 ja tez mysle ze ten pierwszy cykl bedzie ostatnim i zobaczysz II piekne kreseczki .... ja juz takie zobaczylam i to wlasnie po 1 cyklu staran :) Powodzenia :)
czego wam życzę... tlko zabierzcie mnie do kompletu...(swoją imienniczkę) będzie nam raźniej, a może niebawem się okaże że nas więcej???hurtem może łatwiej będzie można...........jak myślicie? tymczem dobrej nocki życzę :)

Sossenko jak najbardziej bierzemy Cie do naszego hurtu ;) ... zreszta wszystkie imienniczki i nie imienniczki tez :) ...

ewan-Augustowianka no kiedys musi sie udac .... a teraz to juz napewno :) buziaki :-*

a teraz ja tez mykam do lozia ... dobranoc, kosmatych snow , do jutra :) :-*

Monis zobaczysz ze napewno szybkos ie uda!!!! nic sie nie martw!!niewolnos ie zamartwiac!my tu wszystkie brzuchatki myslimy o was i trzymamy kciuki byscie jak najszybciej zafasolkowaly
1!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry