reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
żadnych witamin ani antybiotyków nie biorę, a tak jak opisujesz Elżbietko też go czuję...jest intensywniejszy i ma jakby słodkawy zapach :D także nie mam żadnych dolegliwości dróg moczowych i nigdy takiego zapachu nie czułam...

ja też będę czekać na te zmiany...oczywiście pozytywne... i mam nadzieję że niedługo się o jakichś dowiem... ;D ;D ;D ;D ;D

A czy większa ilość śluzu może wskazywać na fasolkę? I czy odczucia pełności w piersiach to mogą przychodzić fazami to znaczy nie czuć cały czas tylko co jakiś czas tak jakby napuchły??

Margolis z tego co pamietam z poprzedniej ciazy to mialam wiecej sluzu koloru bialego , ale piersi to nie wiem ..mnie bolaly caly czas :) owszem byly tak jakby napuchniete ;) pelniejsze , ale najabrdziej to sutki takie ciemniejsze i tak jakby wlasnie napuchniete :)

Elżbietko właśnie doczytałam że zostałaś moderatorem, nie wiem od kiedy masz już tę fukcjię ale ja zauważyłam ją teraz i wszystkiego dobrego życze, w pełni na to zasłużyłaś.

cleo28 pisze:
Elżbietko właśnie doczytałam że zostałaś moderatorem, nie wiem od kiedy masz już tę fukcjię ale ja zauważyłam ją teraz i wszystkiego dobrego życze, w pełni na to zasłużyłaś.
Popieram Cleo ale życzę Ci szybkiego awansu na moderatora w przyszłych mamach! Elżbietko mam nadzieję, że będziemy razem we wrześniowych mamach! :)

reklama
Staraliśmy się od początku ubiegłego roku ale tak mocniej od czerwca. N ie mam żadnych objawów w zasadzie, może choć nie wiem czy można to uznać za objaw jednego dnia czułam jakby mi piersi napuchły i brodawki zrobiłay się ciemne ale zaraz przeszło, czułam też kłucie w podbrzuszu i cały czas mam takie lekkie upławy jak zaraz po owulacji.

Do góry