reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
MoniQo - no to jak? Testujemy?? Mam nadzieję że nie opóścisz mnie i nie będę samotna. Widzę,że u Ciebie @ poszła, temka ok, więc na pewno będą II. Ja nie wytrzymałam..i musiałam powiadomić męzusia o pozytywnym piątkowym teście, sam WIDZIAŁ dwie kreseczki, choć słabiutka była..No ale na razie staraliśmy się nie nakręcać mocno..bo różnie to może być..
Taaaaaaa...ale łatwo sie mówi..przez weekend miałam PRZEDZIWNE obijawy..dziewczyny, zazwyczaj zaciązone mówia o wymiotach, zgadze..a ja miałam... BEKANIE!!! słuchajcie, czułam się jak ostatni żul..przez dwa dni!!! Lekko niedobrze (ale daleko do wymiotów) i to "bekanie" Mężuś się zaśmiewał, bo generalnie, nie robię tego, hihi, a to było siłą rzeczy...

No..więc na dziś plany mam takie: kupno dwóch różnych teścików, jeden zrobię dziś (jeśli to maluszek, to od piątku powinna być troszkę silniejsza kreska) a drugi test, dla potwierdzenia jutro rano...I mam nadzieję, że bedzie on na tyle silny, że nadaje sie na walentynki dla mężusia i niech się cieszy na całego (a ja jeszcze bardziej)

No..ale oczywiście..stres mam ogromny..w weekend tem. lekko spadła do 36,7 (ale 2 godziny wcześniej się obudziłam, o 5 rano)ale dziś rano normalnie 36,95, brzusio ciągnął (choć i drugi jajniczek,lewy lekko się odezwał), piersi wciąż pobolewają..No i to bekanie, hihi (az mi wstyd w kinie wieczorem było ;)

Moniqo, dotrzymasz mi towarzystwa???
Elżbietko - tzymam kciuki za Ciebie. Wierzę ze się uda tym razem :))

kasia_2005 myślę, że moge ci już pogratulować :) Nawet jeśli ta druga kreseczka jest prawie niewidoczna to na pewno ciąża ;D I to bekanie pamiętam, że gdzieś już czytałam o tym ;D
Czekamy na teścik :)

Oj coś mi się zdaje że co najmniej dwie nowe fasolinki jutro będą ;D ;D ;D ;D Trzymam kciuki dziewczyny!!!!

Kasiu 2005
No, no, czekamy na Twoj tescik!! i to jak najszybciej!!
i oczywiście od innych testowiczek też!!
Dalej, dziewczynki, dawc tutaj pozytywne teściki....

A mnie dzis boli brzuch jak na @. A z moich obliczeń wynika, ze jeszcze 5 dni do ewentualnej @. Ja nie chcę!!!! Z innych objawów to nadal bolą mnie sutki...
Ech chyba nic z tego znowu nie będzie.....

reklama
[bElżbietko[/b]

Hehe, dobre, rozbawiłas mnie ;D W sumie, to sie nie zdziwie, jakby dopiero teraz miala byc owulacja :)
A co u Ciebie?? Unormowalo się??

Do góry