Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
aajk pisze:dziwi mnie to że połozna pyta o takie sprawy, połozna to powinna wiedzieć, zresztą zauważyłam że o wiele rzeczy pytasz, aż czasami mam wrażenie że albo nie jestes położną, albo masz takie braki w wiedzyElżbietka pisze:mam takie pytanie do zafasolkowanych kobietek : co w praktyce oznacza czeste siusianie?/ tak naprawde co ile?? i w porównaniu do siusiania przed ciąza? i jak to sie zaczyna? czy po prosty pewnego dnia wstajesz i siekasz co iles tam minut/godzin?/ czy stopniowo??
dziękuje za odpowiedź![]()
aajk pisze:najpierw wszystko poczytaj dokładnie a potem pisz, to nie chodzi tylko o to że dzis zapytała, ona ciągle pyta o sprawy które akurat połozna powinna wiedzieć,Lapis_Lazuli pisze:aajk, co prawda nie do mnie był ten post, ale wydaje mi się, że teoria tak się rózni w tym względzie od rzeczywistości, że to nic dziwnego, że Elzbietka tak pyta. Poza tym, Elzbietka jest chyba położną, a nie ginekologiem-połoznikiem.