reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Elżbietka pisze:
moniko, jak pierszy wyjdzie pozytywny to pójdziesz siakc na drugiego z niedowiarstwa :)

moja znajoma jak zrobilam pierwszy test i wyszedł pozytywny, to poszła do apteki i kupila 5 testó. aptekarka patrzyła na nią jak na wariatke :D

Ja tez bylam takim niedowiarkiem jeszcze wczoraj  ::) ... ale dzisiaj juz mi przeszlo ;D

reklama
taaa, ładnie tracimy na te teściki....ja moj teścik mam w szafie, ale klucz w zamku, mysle, czy go czasem gdzies nie schowac.... ;D

Kajda , mobilizacja dla Ciebie ... ja zatestowalam w dniu @ ... test byl malo rewelacyjny , sklonna jestem powiedziec ze negatywny ( co za tym idzie zalamka ;) )... 3 dni pozniej ... jak na zalaczonym obrazku powyzej ( nie moglam tak odrazu?? po co sie stresowac za wczasu :) ).. cierpliwosc i jeszcze raz cierpliwosc :)

hmmm, postaram się... choc same wiecie, że głupia ciekawość zżera!! Ale, nie dam się!! w poprzednich 2 cyklach nie testowałam ;D
Ech, w ogołe podły nastroj mnie dopadl....lepiej zeby juz przyszedl ten okres....bo staję się nie do zniesienia

Kajda.... popisz z nami. ja jeszcze 3 h. temu prawie wylam a teraz czekam z biciem serduszka na nowe posty!
Oh a to czeste siusianie to chyba kawa.... pol na pol z mleczkiem bo zdrowiej!

popiszę chętnie, ale jutro :laugh: Teraz zmykam do spanka, slodkich snów, dziewczęta!!

reklama
Elzbietko hahah oby oby.... a tak w ogole skad sie wziela "fasolka"? strasznie mi sie spodobalo... a pierwszy raz zobaczylam tutaj na forum.....

Do góry