Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Paryż... miasto miłości:-) Ale co to ilość...Liczy się jakość:-)wróciłam i 2 godziny zajęło mi przeczytanie wszystkiego co popisałyście. mega produkcji w Paryżu nie było bo wykończona byłam tym zwiedzaniemno ale co tam. wzięłam się na przetrzymanie
![]()
to jak to mozliwe ze miałas 2 i czekasz na następną
Moim zdaniem kazda inna przyszła mama nie czekałaby tylko zrobiła USG
Napisałaś rozne objawy a o wymiotach nic a to jest przeciez najczęstrzrze objawy ciązy

Frania 90;-) Mi się wydaję ze Ty coś nas tu kręcisz mówisz ,ze od 5 tygodni aa miesiaczka jest tak gdzies co 3to jak to mozliwe ze miałas 2 i czekasz na następną
Moim zdaniem kazda inna przyszła mama nie czekałaby tylko zrobiła USG
Napisałaś rozne objawy a o wymiotach nic a to jest przeciez najczęstrzrze objawy ciązy
![]()

U mnie objawy ciązy były zupełnie jak na @, jednak gdy spóźniała się tydzień to zrobiliśmy test i wyszła cienka druga kreska![]()

Gratuluje serdecznie :-)Witajcie Dziewczy! Tak myślę sobie o tych pierwszych objawiach ...... No cóż, w moim przypadku dzisiaj są to: senność, byle jaki nastrój, symetryczne bóle brzucha, takie "ciągnięcie" wewnętrzne jakby, no i oczywiście poryczałam się ni z gruszki, ni z pietruszki. Te objawy to dzisiaj, a od ponad tygodnia "przeszkadzają" mi wszystkie biustonosze, trochę się za szybko męczę i z chęcią bym pospała. Temperatura 37,9 - 37,6 st. C. Nasza ciąża na 4 tygodnie i 3 dni! :-)