Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

.
.
:-(.

witajcie
moni_ika mnie lekarz zalecił przytulanka co dwa dniale jak widzę codziennie też działa
gratulacje
u mnie nie było zmiłuj
już się bałam że mój M zacznie przede mną uciekać
ale efekt jest
13 tydz. upragnionej ciązy
![]()
Agniesiak85 my serduszkowaliśmy(ładnie to nazwałaś) w 5 i w 9 dniu cyklu i widzisz i jest. Jestem w ciąży. Także wszystko może się zdażyć. Teraz jestem w 2-3 tyg ciąży i też na samym początku miałam takie brązowe plamki na majteczkach. Także pewnie będziesz musiała zrobić test.

Hej wszystkie mamusie
szukam pomocy poniewaz naczytalam sie troche o objawach ciazy ale nigdy nie uzyskalam pelnych odpowiedzi prosze o rade
od 5 tygodni czuje sie fatalnie zasypiam na stojaco non stop ziewam jestem przemeczona a nigdy tak nie bylo przedtem bola mnie krzyze brzuch i mam klucie w jajnikach a takze bola mnie piersi i sutki przyczym nawet moj narzeczony stwierdzil ze mi urosly sutki. mam mdlosci lekkie a czasem nie do wytrzymania rowniez zaczely mnie bolec strasznie nogi... mam tez ogromny apetyt ale jak sie najem to mysle tylko zeby tego nie zwrucic.. zawsze mialam plaski idealny brzuszek a gdy zrobie kes czego kolwiek to dostaje mega wzdec a tak nigdy nie bylo... chodze czesto siusiu no i glowa mi peka :-( mialam okres ale taki ledwie na 2 dni chociaz brzuch bolal mnie nieziemsko dlatego czekam na kolejny okres jak mi sie spozni od razu robie test bardzo bym chciala miec dzidzie dlatego prosze o rade