Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No ja też niestety @ dziś dostałam i to bolesnej. Ten miesiąc będzie naszym 6 starankowym
ja nic nie biorę bo nie mam skądtylko kwas foliowy
i @ przylazła u mnie też ale też wiedziałam że przyjdzie bo wg mierzenia temperatury cykl był bezowulacyjny. następne dni płodne wypadną na wizytę w Paryżu. zamiast zwiedzać będę się pobzykiwać....
p.s. daj znać ile za te badania dałaś bo ja zrobię w maju w Polsce. tylko nie wszystko bo nie trafię z wszystkimi badaniami w określone dni...
Hej dziewczynki
Witam w piękny wiosenny dzioneku mnie zaczął się 12 tydzień ciąży
Mdłości jakie mnie dopadały tak do 9 tygodnia już daaaawno minęły
teraz jedynym objawem jaki mam jest dość wczesne chodzenie spać
o 20.00 nie można się już ze mną dogadać bo usypiam na stojąco
Jeśli chodzi o pierwszy objaw, po którego obserwacji stwierdziłam, że chyba już ktoś zadomowił się w moim brzuszku, to była podwyższona temperatura dzień przed i w dniu spodziewanej @. Już wtedy wiedziałam. Dlatego jeśli mogę podpowiedzieć wszystkim starającym się, obserwujcie swoją temperaturę. Zaraz potem tempka zaczęła się utrzymywać pow. 37., później dołączyły mdłości i potworne zmęczenie. pozdrawiam !!!
Jeśli jest to pewnie jest fasolkaJa strasznie sie stresuje,druga kreseczka jakas slabiutka jest...co myslicie![]()
Od tego czasu pracujemy nad dzidziusiem non stop.
..plus zwrocenie niewielkiej zawartosci...dodatkiem jest uczucie nacisku i pelnosci
podbrzusza.Tak jak wspomnialam,2kreseczki,2ga slabsza,ale jednak jest.Nie wiem czy moge robic sobie nadzieje,gdyz dzis brzuchol pobolewa mnie jak na okres
Generalnie, z tego co mówią dziewczyny - tak może być. Ból podbrzusza może byc podobny jak przed@... Tydzień do@ to dość wcześnie na testy. Poczekaj, zrób jeszcze jeden, albo badanie krwi - wtedy masz pewność:-)Po odstawieniu tabletek okres spoznil mi sie tydzienOd tego czasu pracujemy nad dzidziusiem non stop.
Faktem jest,ze do okresu zostal mi tydzien,a ja zrobilam test.Niedawno spotkalam znajomych,po 2ch browarkach myslalam,ze umre...plus zwrocenie niewielkiej zawartosci...dodatkiem jest uczucie nacisku i pelnosci
podbrzusza.Tak jak wspomnialam,2kreseczki,2ga slabsza,ale jednak jest.Nie wiem czy moge robic sobie nadzieje,gdyz dzis brzuchol pobolewa mnie jak na okres
![]()