reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Hej,
ja w tym cyklu też jakoś się dziwnie czuje mam dopiero 24 dzień cyklu, cykle mam 28 dniowe a czuje się jakbym miała dostać okres i w dodatku dziś rano jakaś kropelka brązowego śluzu się pojawiła. Wczoraj posiedziałam z 30 min w wannie w ciepłej wodzie i od razu się zestresowałam że woda za ciepła i że może zaszkodziłam zagnieżdzonej komórce jajowej :/ normalnie czasami człowiek to wariuje jak tak ciągle o mysli o zajściu. Obym miała dane testować w Dzień Matki i oby były II, za to trzymajmy kciuki!

reklama
widzę że więcej nas które mogą testować w dzień matki :)
mnie dalej kłuje w podbrzuszu a szczególnie z lewego (kurde mamy wszystkie owu z tego samego jajnika w tym miesiącu :) ) jajnika :) nie chcę widzieć innych rzeczy a może inaczej - wszystko zwalam na pogodę - senność, lekkie mdłości, sikanie co godzina jak z zegarkiem w ręku - dzisiaj ze szkolenia musiałam wychodzić bo nie dałam rady hehhehe :o) nie mówiąc już o tym że mam mokro tam jak nie wiem co - ale już kilka razy tak miałam i potem dostałam spóźnioną @ wrrrrrrrrr

kurde mówię do R (który przez te moje bóle i sennośc chce mnie do gina wysłać i to najchętniej już teraz żeby mi się nic nie stało hihi) że może jednak coś zmajstrowalismy - a on na to - myslisz że to tak kłuje wtedy ??

3mam kciuki żebyśmy wkońcu zobaczyły upragnione II krechy na testach :)

skad ja to znam...:dry: niejednokrotnie bylo tak, ze robilam test rano, a @ przychodzila w poludnie...:dry:, albo kupilam test i wracalam do domu i juz @ byla:sorry2:...
ale teraz czuje sie jakaś inna ;-) budze sie rano trzymajac sie za brzuszek... łapie sie na tym, że siedzac przed TV glaszcze sie po nim, robie to automatycznie, nie zastanawiajac sie...:-p kto wie. wszystko okaze sie 2 dni po dniu mamy... moze dostane pierwszy, najwazniejszy i najpiekniejszy prezent na dzien mamy... :-D:-D
Gosuinia, zycze Tobie z calego serduszka malej fasolki :) zycze kazdej kobiecie ktora oczekuje tych dwoch kreseczek. :-D:-D:-D

To dziwne, ale ja robię tak samo jak Ty (chodzi o to głaskanie brzuszka).. czuję się tak jakbym była zafasolkowana.. Ty będziesz wiedziała 2 dni po dniu mamy, a ja 30 maja ;] nie moge się doczekac tego dnia, jednak panicznie boję się rozczarowania.. :(

no i to zabawne troche, ale mnie też lewy jajniczek boli..

Ostatnia edycja:
To dziwne, ale ja robię tak samo jak Ty (chodzi o to głaskanie brzuszka).. czuję się tak jakbym była zafasolkowana.. Ty będziesz wiedziała 2 dni po dniu mamy, a ja 30 maja ;] nie moge się doczekac tego dnia, jednak panicznie boję się rozczarowania.. :(

no i to zabawne troche, ale mnie też lewy jajniczek boli..

no i jak tu nie myslec. ale jeszcze jedno zauwazylam, cycuchy... a mianowicie, bola mnie i to fakt, jak wychodze to bym je najchetniej w domu zostawila:-D, a tak serio to dzisiaj wyczułam po bokach (bo bola mnie tak z boku) takie jakby podłuzne grudki (nie mialam tego wczesniej na 100% bo czesto badam swoje piersi), rozmawialam z moja przyjaciółka (ktora ma termin na 26 maja:-D) i pokazałam jej to, ona stwierdziła, ze nie chce mi nic sugerowac, ale 9 miesiecy temu, miala dokladnie tak samo:confused:, ale jest jeszcze ten duphaston, ktory moze tak powodowac (?) aaahhhhhhh...i wez sie kobieto teraz uspokuj, zajmij soba i nie mysl o fasolce:-D...
Dziewczyny :) damy rade ! :) mam nadzieje ze 26 wszytskie napiszemy sobie " MAM || !!!" trzymajmy kciuki za siebie nawzajem!

Ostatnia edycja:
no ja jak coś to napisze dopiero 30 maja :) ale trzymam za was kciuki dziewczyny!!! :) będzie dobrze! :)

a tak a'propo piersi, to mnie sutki bolą.. :( nigdy tak nie miałam.. eh, troche sie tym niepokoje bo nie wiem jaka jest przyczyna..

dziewczyny, dziś strasznie zaczęły boleć mnie zęby.. nie mogę wytrzymać z bólu.. czy to też jakiś objaw? dbam o zęby jak tylko mogę, nie mogę uwierzyć w to że tak z dnia na dzień po prostu zaczęły mnie boleć, i to tak bardzo.. czytałam coś tu o próchnicy w czasie ciąży.. czy to może być groźne? ale próchnicy to ja napewno nie mam.. eh :(

jejq nie nakrecaj sie dziewczyno tak??? teraz wszystko co wyczytasz to sobie podciągniesz pod siebie... jesli masz miec @ to nawet gdybys byla w ciazy to na objawy zdecydowanie za wczesnie!!!! czekaj spokojnie bo zwariujesz a potem tylko wielkie rozczarowanie bedzie.... oczywicie zycze dwoch kreseczek :tak:

Cześć Dziewczyny!!! Dawno już nie zaglądałam na forum a to dlatego, że jestem wciąż zabiegana: praca, szkoła, narzeczony, rodzinka i tak w kółko... Może to głupio zabrzmi, ale przypomniałam sobie o BabyBoom z powodu mojego ... silnego napięcia przedmiesiączkowego :-D Cycuchy bolą mnie tak że za moment chyba odpadną... No i czuję ciągle jakieś kłucie po boku brzucha, ale to pewnie nie ma żadnego związku... Mam nadzieję, że jak najwięcej z Was doczekało się już upragnionej fasolki a jeśli jeszcze nie to już wkrótce to nastąpi!!! Trzymam mocno kciuki :tak: Życzę miłego dnia i powodzenia w starankach :-)
No cześć:):) Dawno Cie nie było.Mam nadzieje że to nie jest napiecie przedmiesiączkowe i niedługo mi się pochwalisz kreseczkami:-):-)

jejq nie nakrecaj sie dziewczyno tak??? teraz wszystko co wyczytasz to sobie podciągniesz pod siebie... jesli masz miec @ to nawet gdybys byla w ciazy to na objawy zdecydowanie za wczesnie!!!! czekaj spokojnie bo zwariujesz a potem tylko wielkie rozczarowanie bedzie.... oczywicie zycze dwoch kreseczek :tak:

to nie jest nakręcanie.. zęby bolą mnie naprawde :(

reklama
witajcie dziewczyny jestem pierwszy raz na tym wotku mam takie pytano czy ktura z was bolały jajniki i miały ciemne upławy ????? boje sie troche ze moge dostac miesioczke :zawstydzona/y: a robiłam tszy testy ciozowe i wszystkie pokazywały dwie kreseczki:-):-):-):-) dziewczyny poradzcie cos a na gin jest zawczesie

Do góry