witajcie dziewczyny jestem pierwszy raz na tym wotku mam takie pytano czy ktura z was bolały jajniki i miały ciemne upławy ????? boje sie troche ze moge dostac miesioczkea robiłam tszy testy ciozowe i wszystkie pokazywały dwie kreseczki:-):-):-):-) dziewczyny poradzcie cos a na gin jest zawczesie
nie martw sie, jezeli trzy testy pokazały dwie kreseczki, to mysle ze mozesz byc dobrej mysli. niektóre kobiety maja krwawienia podczas wczesnej ciazy. o ile sa one ciemne to raczej jest wszystko ok, ale i tak zglos sie do lekarza. łykaj sobie kwas foliowy i dbaj o siebie i fasolke
a robiłam tszy testy ciozowe i wszystkie pokazywały dwie kreseczki:-):-):-):-) dziewczyny poradzcie cos a na gin jest zawczesie

wczoraj to zdrowo przegielam..
a to tak bolalo...rano obudzilam sie krzyz..jajniki mnie nie bolaly...tylko brodawki..sutki..i kluje w lewym jajniku...Mam nadzieje, ze wczoraj nie narobilam sobie klopotow....i wszystko jest OK...Gin dal mi nadzieje...a ja zamiast sie oszczedzac...denerwuje sie..dzwigam...od dzis pas...zla jestem na siebie..ale moze -jak myslicie...to jeszcze nic straconego..?..