reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
mam nadziej ze u mnie tez bedzie taka niespodzianka :) :)
postaram sie cierpliwie czekac. ponoc nie wszyskim piersi bola/rosną od razu...
jak znam zycie dla mnei nie urosną tak szybko i mocnoi, skoro tego chce ::)

ja nie odczuwam żadnego bólu w piersiach, nie urosły mi też.... Chwilami tylko odczuwam lekkie mrowienie, ale nic poza tym. Nie martw się Elżbietko, piersi nie muszą boleć. A Twoje objawy wskazują na fasolinkę :)

Elżbietko mnie piersi zaczely bolec dopiero jeden dzien przed spodziewana @...ale teraz dopiero zaczely sie "wybijac" ;).... zwroc uwage  na sutki i ich otoczki ...u mnie zrobily sie twarde i takie sterczace  ;D a otoczki wieksze i na koncowkach ciemniejsze :) ..... nie wiem czy to rowniez mozna zaliczyc do objawow , ale zaczely mi schnac usta (oczywiscie szybka reakcja i juz jest wporzadku ;) ).... i oczywiscie slinotok (maly , ale byl - jest) ....

Dziewczeta modle sie abyscie szybciutko zafasolkowaly :) i zebysmy Wszystkie juz nosily nasze dzidzie pod serduszkami , a pozniej tulily w ramionach :)

Wiecie Dziewczyny, u mnie spodziewana @ jutro ewentualnie pojutrze... już się boję. Nie testowałam bo też się boję.. Ale piersiki duże bolą tak dziwnie a do tego strasznie i jak jeszcze nigdy bolą mnie jajniki. Hmm.. a ostatnio prawie zasłabłam. Aż się boję, że te objawy mogą się okazać fałszywe. Dlatego jestem z Wami spowrotem, bo razem nam łatwiej i czasu też mam już więcej niż ostatnio. Trzymajcie kciuki , ja za Was też trzymam!!!

Jejku, nie mogę spać. Właściwie wstrętna @ może przyjść za parę godzin i znów pozbawić mnie nadzieji. A tu pusto, nie ma Was. Napiszcie coś bo zwariuje!!!

reklama
Czesc
jestem:))) mnie piersi bola i dzisiaj kul mnie jajnik i juz tak bardzo bym chciala fasolke:)
Monia100 i inne dziewczyny pragnace fasolki goroca - trzymajcie sie, uda nam sie:)))
:D

Do góry