reklama
Klaudia
Lipcóweczka 2005
Cześć dziewczyny, ja u was tak po sąsiedzku
Jestem z lipcóweczek, ale lubię sobie poczytać co tam u was i za każdym razem, jak któraś z was oznajmia, że się pojawiły dwie kreseczki to się strasznie cieszę.
Dodeczko i Izabelko! Nic się nie martwcie, tym, że mało ważycie i jesteści drobnej budowy. Ja w chwili zajścia w ciążę ważyłam 43 kg (jestem dość niska i drobna), ale nic takiego mi lekarka nie powiedziała, że będę musiała szczególnie na siebie uważać. No i całą ciąże przechodziłam bez większych problemów, do 6 miesiąca ćwiczyłam aerobic, no a teraz mam już +12 kg
Tak więc, nie macie się co stresować. Będzie dobrze!!!!!!!
Życzę wam wszystkim szybkiego zafasolkowania. Napewno się uda
My z mężem baraszkowaliśmy 8 miesięcy bez zabezpieczenia i w końcu się udało
)
Dodeczko i Izabelko! Nic się nie martwcie, tym, że mało ważycie i jesteści drobnej budowy. Ja w chwili zajścia w ciążę ważyłam 43 kg (jestem dość niska i drobna), ale nic takiego mi lekarka nie powiedziała, że będę musiała szczególnie na siebie uważać. No i całą ciąże przechodziłam bez większych problemów, do 6 miesiąca ćwiczyłam aerobic, no a teraz mam już +12 kg
Życzę wam wszystkim szybkiego zafasolkowania. Napewno się uda
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Witam witam witam gooooorąco :-*
Klaudia dziękuję za dobre słowo
odwiedzaj nas częściej
MoniQa, Izabelko dla Was również wielka buźka za wsparcie
No ja wierzę że damy sobie radę
i że wszystko będzie wporządku
Izabelko ja nawet nie słyszałam od takich witaminkach więc nic na ten temat nie wiem :-[
Od kilku dni mam co chwila okrpone mdłości tzn. nie biegam do kibelka
ale fatalnie się czuję, nie wiem czy to może brak witamin ?? bo nie zaczęłam jeszcze brać tej materny, bo nie wiem czemu ale tak jak pisała Elżbietka jestem zdania że skoro wyniki są rewelacyjne to zupki z naturalnych jarzynek, owoce, soczki itp wystarczą...
Strasznie mocno trzymam kciuki żebyśmy np. jutro otrzymały jakąś piękną wiadomość że któraś z Was dołączyła do grona SZCZĘŚLIWYCH MAMUSIEK
Całuuuuuuuuuuuuuuuuuuuchy :-*
Klaudia dziękuję za dobre słowo
Od kilku dni mam co chwila okrpone mdłości tzn. nie biegam do kibelka
Strasznie mocno trzymam kciuki żebyśmy np. jutro otrzymały jakąś piękną wiadomość że któraś z Was dołączyła do grona SZCZĘŚLIWYCH MAMUSIEK
Całuuuuuuuuuuuuuuuuuuuchy :-*
A
Agnezzz
Gość
Monia i jak? Mam nadzieję, że okres nie przyszedł. Dawaj znać co i jak. Ania, Ty również testuj i mów co jest grane. Najlepiej mówcie, że jesteście w ciąży
Trzymam kciuki.
A
Agnezzz
Gość
Pewnie, idealna sceneria na gorące igraszki z ukochanym. Fajne takie wakacyjne owoce miłości co to wiosną się rodzą 
reklama