• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
Już kiedyś pisałam hmmm piersi bolały jak diabli ale inaczej... no i senność i zmęczenie. Zresztą mam tak cały czas ;D ale i dobrze... mdłości czasami ale nie wymiotowałam.. to chyba tyle :D

FEMINATAL tez jest ok. zdradze wam jedną tajemnice przypisywania preparatów witaminowych dla kobiet cięzarnych, które to preaparaty sa prawie identyczne. to zalezy po prostu jak sie zareklamuje dana firma medyczna i co da lekarzowi w upominku ;).
wogóle moja zdanie jako położnej, to jesli sa dobe badania krwi (hemoglobina, czerwone ciałka krwi), to ni etrzeba łukas sztucznych witamin, tylkoowoce wcinac i kwas foliowy. ewentualnie potrawy bogate w zelazo. no al jak jest słaba morfologia to trzeba...

Czesc dziewczyny..

Dlugo mnie nie bylo, bo zrobilam sobie wakacje bez dostepu do netu. Test zrobilam, negatywny, w sobote(czyli jakos w 32 dniu cyklu) no i dostalam @, ale chyba nigdy nie byla az tak bolesna. Minal tydzien a temperatura mi nie spada, wiec musze zaczac szukac innych przyczyn(moze jakas infekcja). Ufff... Szkoda mi bylo strasznie, ale potem, po rozmowie z moim mezczyzna, doszlismy do wniosku, ze lepiej nawet, bo teraz mamy przygotowania do slubu a zaczniemy sie starac po slubie.

Tak, czy siak raczej z wami zostane i bede Wam goraco kibicowac!!! Gratuluje zafasolkowanym, a za reszte trzymam goraco kciuki.

Elzbietko i Aniu76, to musi byc to, na pewno to fasolki daja Wam znac, ze juz sa :) :) :)

Pozdrawiam cieplo!!!!

reklama
Elżbietka - nie niszcz mi pracy, bo kolega ma mi załatwić robote jako przedstawiciel farmaceutyczny :P Więc to ja będę proponować te "prezenty" :) Trzymam dziewczyny za was kciuki. A że mam dołka lekkiego, to wyliczyłąm sobie, że gdyby moja fasolinka sie utrzymala, to urodziła by się 14 lutego :) Fajny termin by sobie wybrała, 14 dni przed moimi urodzinami :) Szkoda, że była za słaba, zeby się utrzymać :( A najśmieszniejsze jest to, ze tamte dolegliwości które brałam za objawy ciąży - dalej się utrzymują :( Buziaki - ide z malutką na spacerek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry