reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Bardzo bym chciała usłyszeć dobre wiadomości :) jak tam dziewczynki ? Trzymam kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
agi25 pisze:
Wyczytalam na jakims forum ze z tymi piersiami to jest tak ze jak przed @ bolaly to na poczatku ciazy wcale nie musza ,no i odwrotnie jak przed @ sie ''nie dozywaly'' to w czasie zafasolkowania odezwa sie jako pierwsze .

hm...ciekawe czy to prawda??? bo jesli tak, to mnie piersi bolalay na @...
dobra, juz starm sie nie napedzac objawów i nie doszukiwac tego czego nie widac...

Elzbietko widzisz u mnie jedyny objaw to wlasnie bolace piersi, a ogolnie to czuje sie wysmienicie .... czasami mdlosci mnie dopadaja - ale tak tez mialam przed @ - wniosek, ze nie koniecznie musisz miec jakies objawy zeby byc w ciazy :) .... czytalam tez gdzies ze piersi moga zaczac bolec dopiero w 5 tygodniu wiec nic straconego i masz racje nie doszukuj sie tych objawow tak bardzo ... jestem dobrej mysli ... zycze Ci fasoleczki tak bardzo, jak bardzo jej pragniesz :)

Ja mam często takie "urojone" objawy, wydaje mi się że jestem w ciąży (bo chciałabym żeby tak było) i wszystko odczytuję na oznaki ciąży. Niestety potem mi bardzo smutno kiedy dostaję@ :(

oj, ja też tak miewałam, jak tylko @ się spóźniała zaraz miałam kilka objawów ciąży a potem dostawałam @ wraz z dołkiem psychicznym że jednak nie... wszystko to chyba siła umysłu i wyobraźni...

Natomiast teraz kiedy jestem na bank w ciąży to najwcześniejszym i najbardziej powtarzającym się objawem u mnie są zawroty głowy, których zaznałam już w tydzień po zapłodnieniu. Stałam sobie przed sklepem i czytałam ogłoszenie i nagle sie przestraszyłam bo wydawało mi się, że szyba na mnie leci, a to ja się zachwiałam. No i tak do teraz mam kilka razy w tygodniu coś podobnego...

Dobra, ide spać :) papa

Witajcie:)Jak minął weekend:)?..u mnie rewelacyjnie:)sportowo...jeziorko..plazowanie..itd:)
a Wy-przyznać sie, która już coś wie?:)

reklama
Ja w sobotę w szkole - ble, ble, ble :(
A w niedzielę opijanie mieszkania z rodzicami. Na odchodnym powiedzieli, czekamy jeszcze 18 a potem Wam już nie popuścimy (czyt. macie jeszcze 18 miesięcy na zajście w ciążę, potem ...) HIhi. No jeśli wszystko uda się tak jak zaplanowaliśmy to zmieścimy się w tym terminie ;D

Do góry