Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Juz dzis myslalam ze zobie test ale sie powstrzymalam zreszta w piatek to i tak bedzie dopiero 11dzien po owulacij ale musze go zrobic wczesniej ze wzgledu na luteine ale cos mnie dopadly zle przeczucia i ze nie bedzie cudownego prezentu na urodzinki .
Agi, Izabelka ma rację myśl tylko i wyłącznie pozytywnie ;D a sukces osiągnięty ;D Ja tak mówię i już ;D
Dziewczyny trzymam za Was wszystkie kciuki ;D straaaaasznie mocno i życzę rychłego zaciążenia...
Ja robię sobie przerwę od BB i od kompa... będę za Wami tęsknić naprawdę, tak mi tu dobrze było, ale myślę że tak będzie lepiej na jakiś czas... tak baaardzo pragnę "zapomnieć" o tym że się staramy... Nie wiem ile wytrzymam bez BB... bez Was, ale zrozumcie... poprostu czuję że tak właśnie teraz powinnam zrobić...
Trzymajcie się cieplutko dziewczyny Cmokaski :-*
Spieszę z informacją, że nadal trzymam kciukasy za Was wszystkie Koniecznie dajcie znać co i jak
Agi, nie trać optymizmu, będzie dobrze :laugh:
Pozdrawiam Was cieplutko!!!
CZesc Przyszle Kulotka ja tu znowu na chwilke tylko wpadam...taaak tylko zeby Wam powiedziec...o czym sobie pomyslalam ..byly dni wolne ha! a zazwyczaj po takim rozprezeniu bywa ze fasolki przybywa ;D
tak bylo u nas tyle ze po lecie ;D moze cos w tym jest..hmm... tak czy siak tez trzymam za Was piastale!!!!!!
duza buzka*