reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Oj Gochna!!! jak testy wyszly pozytywnie to to jest ciaza!!!uwierz!!!ja w i ciazy tez niewiedzialam kiedy zaszlam!!lekrza jedni moili ze tydzien przed @ inni ze wogole nie wiedza...!! ale ciaza byla!!i to sie liczy!!!a teraz sie uspokuj i albo idz do innego gina albo poczekaj do 8 wrzesnia!!mi sie wydaje ze mialas @ 1 sierpnia czyli ciaza ma jakies 4 tyg i dlatego jest ja tak ciezko wykryc!!!!i to zupelnie normalne!ja tez wiem ze dzis nic sie nie dowiem! nie zalamuj sie tylko sie ciesz!!!bo masz w sobie mala istotke!!!
caluje mocno!!!

reklama
tak?! tylko jakimcudem mogłam mieć okres 1 sierpnia i zajść po nim w ciążę? bo wyjeżdżałam z Anglii 7 sierpnia więc jajeczkowania jeszcze nei było chyba że trafiło się jakies dodatkowe...? nie wiem sama dlatego taka załamka mnie wzięła...

Sluchaj!!moglo sie cos pomieszac...zmienil sie cykl ...wszystko jest mozliwe!!ja wychodze z takiego zalozenia ze 1 sierpnia mialas @ a pozniej szybciej mialas owulacje lub faktycznie jakas dodatkowa!! przeciez takie rzeczy sie zdaaja!!!
a jaki mialas tez @???

Witam wszystkie forumowiczki w ten słoneczny dzień.
Gochna a co do Ciebie to chyba nie masz żadnych watpliwości. Nie przejmuj się ja w lipcu miałam dwa razy @ potem dostałam 12 siepnia i tak na prawde nie wiem kiedy miałam owu. Ale nie załamuje się cały czas czekam. Ciesz się kobieto testy7 raczej nie kłamią. Ja z moim synkiem zrobiłam tylko dwa testy i oda były pozytywne. A ginekolog ciążę potwierdził dopiero w 8 tygodniu czego i Tobie życzę

mnie dzis tez nie potwierdzi...ale co tam!!wiem ze test nie klamal...powiem tylko by dal duphaston i na luteina sie zastanaiam na ukrwienie lozyska:)

reklama
Do góry