reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witaj Gochna! NIe łam sie! wszystko będzie dobrze-przeciez w koncu sie uda, a nie aż tak istattne kiedy...wiem wiem pragniemy juz-ja tez..-no, ale ktos uczy nas cierpliwosci:)Woiecej wiary- ślę Ci pozytywną energie:)Uśmiechnij sie- w czerwcu sie uda!Ja mocno wciaz wierzę;)!

reklama
Gochna ja uwazam ze to jest cos nie tak!!! Wyszedl test pozytywny a tu @ po takim czasie? ??? ty lepiej bierz testa do reki i lec do gina!! innego!!! mnie moj mowil ze moze byc tak ze bedzie plamienie w dniu kiedy @ powinna niby byc ...moze to to?? ale sie zmartwilam!!

mnie się wydaje że to normalny okres, może rzeczywiście były to początki ciązy ale nawet jesli to ona właśnie teraz leci... :(

No tak ale mimo wszystko powinnas sie zglosic do lekarza!!najlepiej do szpitala!niejest to normalne!!powinnas isc sprawdzic czy jesli to faktycznie byla dzizia to czy u ciebie wszystko wpozadku!!!! pozatym zdazaja sie rozne krwawienia!! strasznie sie o ciebie zmartwilam!!

może to po prostu nie mój czas...

pójdę do tego lekarza ale tak jak się umówiłam 8 września, albo w poniedziałek 11 wrzesnia i jak coś to porobie badania. Nie mogę sobie pozwolić teraz na leżenie w szpitalu bo czeka mnie pisanie pracy licencjackiej, ktorej jeszcze nie mam a obrona ma być 28 września... nie wiem jak ja to zrobie, dzisiaj nie jestem w stanie nic robić... :(

Jej jak chcesz...ale rownie dobrze dzidzi moze byc a ty masz krwawienia i powinnas dostac leki na podtrzymanie...sama niewiem co o tym myslec:(

reklama
dziewczyny jak ja mam biec z takim okresem do lekarza?? zobacze jak jutro będzie... zresztą i tak się do niego muszę za tydzień wybrać
mazurek >>> a ty miałaś normalny okres? czy tylko takie plamienia? i czy bolał Cię brzuch normalnie czy było bezboleśnie?

Do góry