reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja obudzilam sie dzis przed 8 :( no coz...meza tez obudzialm bo tak sie umowilismy...i dzis mi jest b ardzo niedobrze!!!! nawet jak jeszcze lezalam to tak mna szarpalo ze szok!heh no coz ide sie teraz zas polozyc:)

reklama
anusieńka pisze:
Czy ktos wie co u Rusałki?
Witajcie;)u mnie wciaz bez zmian- temp pow 37..brzuszek wieczorem bardzo bolał- "znerwicowana" jakaś byłam- kłóciłam sie z każdym i beczałam poł wieczoru ot tak było mi źle..sądziłam, ze pewnie rano już przyjdzie.@..nie ma..piersi nabrzmiałe (ale nie bolą)sluzik białawy-męczący.. przemywam się tantum rosa..dziś troszkę lepiej-poki co nic nie boli...dziś 29dc

A no biedna....ale juz bylam z mezykiem w sklepie bo mialam ochote na paste mniam mniam!!!!! :) a z dnia na dzien coraz gorzej...heh...znow uciekam soe klasc :) caluski siostrzyczko!!! :):)

Rusalko!! za ile dni bedziesz testowac? Bo @ chyba juz nie przyjdzie ;D

no niestety, mimo opóźnień dostałam. ale mimo wsszystko jestem pewna, że byłam w ciąży i po prostu poroniłam jak opisuje to ulotka na teście ciąż.

Dzień dobry dziewczyny!
Przyszłam zameldować, że w galerii brzuszków pojawiła się Rybka - to informacja przede wszystkim dla starszej gwardii babyboom, która miała przyjemność z Rybką rozmawiać tu na wątku starających się ;)

hej

mnie okres dziś już się chyba skończył ale lekarz mówił że po Luteinie może być bardziej skąpy
no i zrobiłam test
wygląda na to że poroniłam bo wyszedł negatywny :(

beznadziejne jest to życie... :(

ania-n i Gochna , przykro mi.
Teraz trzeba myśleć o kolejnym cyklu, żeby owulacja przyszła szybko i żebyście znowu mogły się starać :)

reklama
Do góry