reklama
Dziewczyny lekarz stwierdzil po badaniu ginekologicznym ze jestem w ciazy mam jeszcze poczekac pare dni i zeby byc pewna zrobic test w srode jesli nadal @ nie zawita jesli wyjdzie pozytywny to za tydzien przyjsc i powtorzy badanie i zrobi usg jejku dal mi troche nadziei, kazal nadal brac kwas i zrowo sie odzywiac brac witaminy naturalne i uwazac na siebie, troche sie boje
Madzia_Dominska
Zaangażowana w BB
Dziewczyny lekarz stwierdzil po badaniu ginekologicznym ze jestem w ciazy mam jeszcze poczekac pare dni i zeby byc pewna zrobic test w srode jesli nadal @ nie zawita jesli wyjdzie pozytywny to za tydzien przyjsc i powtorzy badanie i zrobi usg jejku dal mi troche nadziei, kazal nadal brac kwas i zrowo sie odzywiac brac witaminy naturalne i uwazac na siebie, troche sie boje
:-)SUPER!!!!
Gratuluje z całego serducha i tak jak koleżanka powyżej napisała - dbaj o siebie,
Informuj na bieżąco.
My z mężem wyjeżdżamy dziś na weekend na Mazurki. Jestem właśnie w okresie płodnym a jajeczkowanie przypada mniej więcej piątek- niedziela.
Może tym razem nam się uda.;-)
Madzia_Dominska
Zaangażowana w BB
nam zmiana klimatu pięknie zaowocowała :-)
I dlatego mamy nadzieje ;-)
Madzia_Dominska
Zaangażowana w BB
No i wrócilismy. Było super zero stresów. Zobaczymy 10.06 czy wyszło maleństwo.;-)
reklama