reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
axxa - lilith ma rację, nie masz mieć złych myśli a jak mój mężuś wróci z pracy natycmiast wkleje Wam mój teścik ciążowy - mam nadzieję, że napatrzycie się na niego i zafasolkujecie szybciutko ....

Lilith - jak się czujesz?

Dzis wizyta u gin, ale z ciekawości zrobiłam test OWULACYJNY i wiecie co? pokazały sie dwie kreski(kurcze szkoda że nie na tym teście co trzeba).

reklama
U mnie @ się rozkręciła pomimo duphastonu :( No nic trudno! Zaczynamy niedługo od nowa... Jak to dobrze że starania są takie przyjemne  ;D ;D ;D
Dzisiaj odbiore po pracy wyniki betaHCG, robiłam wczoraj, tak jak kazał lekarz, żeby mieć 100% pewności żeby odstawić duphaston. No tylko tyle że ta @ miała przyjsc dopiero 3, 4 dni po przerwaniu leku  ??? ???
Po odebraniu wyników zadzwonie do moej gin i jej wszystko opowiem co się ze mną dzieje. Ciekawe co poradzi.
Elżbietko, Axxa kochane, testujecie jutro? Trzymam bardzo mocno kciuki!

Do góry