reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

No i teraz znowu. Tym razem jedna malutka "nitka"
Jezu dziewczyny co sie ze mna dzieje
Jakies anomalia jak w pogodzie
Sama za soba nie moge trafic ale cos w glebi duszy czuje ze @ tuz tuz.

reklama
Ech dziewczyny jak miec pecha to do konca
To prawdopodobnie @ bo plamienia mam. zobaczymy jutro albo pod wieczor.
:-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-:)-(
:-)Lepiej teraz niz pozniej, bo im pozniej tym gorzej. Ja tez czekam mam 28 dc, pewnie lada dzien yez dostane @. Do piatku powinna sie pojawic, mam nadzieje ze los ze mnie nie zakpi i @ przyjdzie za 2 tyg. Tylko teraz( oczywiscie wole zeby jej nie bylo).Jednak powodzenia, jak nie teraz to zaczniemy starania na nowo.:tak::tak:

:-)Lepiej teraz niz pozniej, bo im pozniej tym gorzej. Ja tez czekam mam 28 dc, pewnie lada dzien yez dostane @. Do piatku powinna sie pojawic, mam nadzieje ze los ze mnie nie zakpi i @ przyjdzie za 2 tyg. Tylko teraz( oczywiscie wole zeby jej nie bylo).Jednak powodzenia, jak nie teraz to zaczniemy starania na nowo.:tak::tak:

Masz racje Beatko.
Mam cicha nadzieje ze u ciebie nie przyjdzie @ i bedziesz sie cieszyla. Ale jesli sie myle to trzymamy :tak::tak: kciuki za starania;-):happy2::-D

reklama
Do góry