• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Witajcie. Jestem tu nowa.Postanowiłam coś tu opisać. Dziś jest 43 dzień od ostatniej @. Bolą mnie piersi,pobolewają jajniki,głowa,kręgosłup.Może to nieistotne,ale mam "napady" zimna(zwłaszcza wieczorem).Temp.37,1. Dziś zrobiłam test,ale wyszedł negatywny. Nie wiem, co o tym wszystkim myśleć.Jak sądzicie?

reklama
Witajcie. Jestem tu nowa.Postanowiłam coś tu opisać. Dziś jest 43 dzień od ostatniej @. Bolą mnie piersi,pobolewają jajniki,głowa,kręgosłup.Może to nieistotne,ale mam "napady" zimna(zwłaszcza wieczorem).Temp.37,1. Dziś zrobiłam test,ale wyszedł negatywny. Nie wiem, co o tym wszystkim myśleć.Jak sądzicie?
Usg sobie zrob, wtedy bedziesz miala pewnosc.Ale pewnie dzidzia w brzuszku zamieszkala, POWODZENIA:-):-):-)

reklama
kajunia-niestety jestem za granicą i nie mam tu możliwości zrobienia tego testu. Narazie zostają mi zwykłe testy i dokładne badania za niecały miesiąc w Polsce.
PS.Ale kciuki trzymaj:-).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry