Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Beata2710-Kiedy teścik?
Trzymam kciuki za samiutkie II kreseczki
Mój @ zaczął się w poniedziałek,trwał do czwartku.Coś mnie jednak zastanawia.... Dziś od samego rana jest mi niedobrze.Ponadto czuję się,jakbym miała dostać @.Takie podobne uczucie w podbrzuszu i dolnym odcinku kręgosłupa...Ni9c nie rozumiem...
Pozdrawiam gorąco.

Testowania nie bedzie , @ przyszla o 14, wiec nici z dzidzi.:sick::sick::sick: A co do Twoich dolegliwosci to moze zbliza sie owulacja, wtedy sa podobne objawy jak na @. Trzymam mocno kciuki.:-):-):-)Poczekaj z testowaniem, nawet jak jestes w ciazy to test i tak bedzie z I, to za wczesnie. Zrob pare dni po terminie @.Tez mialam takie objawy, ale @ przyszla, poczekaj i nie mysl o tym. Dobrze Ci radze, co ma byc to bedzie. TRZYMAM MOCNO KCIUKI ZA TWOJA FASOLKE.;-);-)Hej dziewczyny! powiedzcie co o tym sadzicie, staram sie z mezem o dzidziusia od 5 miesiecy jak narazie bezskutecznie. stosuje testy owu zrobilam test ciaz 5 dni po przytulaniu ale to za wczesnie wiem ale jakos nie moglam wytrzymac.@ mam dostac za 5 dni mam nadzieje ze nie dostane, temp mam 37 , szybko sie mecze wszystkim jestem senna ,boli mnie pobrzusze, czasami mi niedobrze co otym myslicie?