reklama
bpcianek22
Aktywna w BB
Dzieki dziewczyny. Dziś w 36 dniu cyklu temp. wynosi 37,5, chyba zwariuję!!!!! Na betę pójdę nie prędzej niż na przyszły tydzień, a nóż w tym czasie @ przyjdzie?
masz racje bpcianek bo ja tak właśnie zrobiłam betę a na drugi dzień dostałam @ i ta moja ciąża "poleciała".... strasznie mi było potem smutna ale teraz wiem ze dwojga złego lepiej że ona się skończyła w tym 3 czy 4 tc niż tak jak u niektórych dziewczyn w 8 czy 10, wtedt to jest dopiero tragedia
aha, test ciążowy jest na tyle czuły i wiarygodny że wykryje Ci nawet tygodniową ciążę (mówię tu o tym tecie Quick Vue - ok14zł) więc lepiej pocekaj jeszcze parę dni i go powtórz bo za betę zapłacisz jakieś 35zł a jak wynik będzie podwyższony a jednak za niski jak na np 3 tyg ciążę to będziesz się niepotrzebie martwić. No i u mnie w mieście musiałam niestety na wyniki bety czekać ok 5 dni więc w moim przypadku to się już i tak minęło z celem...
Pozdrawiam!
aha, test ciążowy jest na tyle czuły i wiarygodny że wykryje Ci nawet tygodniową ciążę (mówię tu o tym tecie Quick Vue - ok14zł) więc lepiej pocekaj jeszcze parę dni i go powtórz bo za betę zapłacisz jakieś 35zł a jak wynik będzie podwyższony a jednak za niski jak na np 3 tyg ciążę to będziesz się niepotrzebie martwić. No i u mnie w mieście musiałam niestety na wyniki bety czekać ok 5 dni więc w moim przypadku to się już i tak minęło z celem...
Pozdrawiam!
bpcianek22
Aktywna w BB
Dzięki. U mnie dziś jest 36 dzień cyklu i nic nie zapowiada żebay @ przyszła. Piersi bola temp 37,5. ale ja poczekam.
dziewczyny zafasolkowane i mamusie poradźcie mi bo nie wiem co myśleć
dziś powinnam dostać @ ale narazie naszczęście jej nie ma
za to coraz bardziej kłuje mnie jeden jajnik to jest takie kłucie jak typowo na owulację
czy to może być objawem ciąży?
dziś powinnam dostać @ ale narazie naszczęście jej nie ma
za to coraz bardziej kłuje mnie jeden jajnik to jest takie kłucie jak typowo na owulację
czy to może być objawem ciąży?
Oczywiscie Kamilko życzę Ci by był to objaw ciaży- niestety jaka jest prwada -nie mam pojecia-powiem Ci jedno- ja mam cykle nieregularne, wiec nie wiem dokladnie kiedy ma przyjść@..wczoraj..dzis jutro.., wiec założyłam sobie najdłuższy mój cykl..i czekam..dzis mija 29dc..i od dwóch dni bardzo kłuje mnie jajnik z prawej strony..czasami tak mocno, ze kroka nie mogę dać..bądz jak siedzei nagle wstaje..bardzo dotkliwie i mocno załoje, az boję sie gwałtwonie wstawac..wiec...mam podobna sytuację do Ciebie
..tylko nie wiem, czy to nie jest czasem moze przez zblizajaca sie@??..sama nie wiem
reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
KA milka i Rusalka , zycze wam z całego serducha zeby te kłucia były spowodowane kiełkująca fasolką