reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Ja nawet nie będę robić testu. Już ani trochę nie wierzę, że jestem w ciąży. Brzuch mnie boli charakterystycznie, jak przed miesiączką - tylko patrzeć jak mnie zaleje :mad: :mad:

3mam kciuki za Was Dziewczyny!!! :)

reklama
Bpocianek, KA milko, Rusałko, N Agga trzymam kciuki za 8 kresek  ;)

Bpocianek tak to już jest z testami, że czasem pokazują nieprawdziwy wynik więc powtórz go za kilka dni.

N Agga dopóki wstręciuchy nie ma zawsze jest nadzieja.

Dziękuję Moniolek i Elżbietko :-*
Kochane jesteście :-* :-* :-*

Ale...
Poprzednio wierzyłam, miałam taką ogromną nadzieję, że to właśnie TO!! A jak @ przyszła... Chyba nie muszę opisywać, jak się czułam, chyba już każda z Was przez to przeszła...
A teraz - mimo, że jakaś iskierka nadziei jest, nie przeczę - mam przeczucie, że to nie fasolka.

Trzymam kciuki za Was dziewczyny :) Elżbietko - w końcu wymodlisz swój cud :D

Witajcie:)
Ja również bardzo Wam dziekuję za wiare!
U mnie też Nagga ..cały czas ból dołem brzusia..jakby @już miała przyjsc..i promieniuje to na plecki..
ee..też staram sie nie nakręcac..bo potem rozczarowanie boli.

a u mnie za 2-3 dni bedzie wszytko wiadomo..@ przychodzi tak w dniach 25-33..dluzej nigdy sie nie zdarzylo(i te 25 tez tylko raz przez wyjazdy) dziś 30 dc...tylko czekać;)

Rusalka pisze:
U mnie też Nagga ..cały czas ból dołem brzusia..jakby @już miała przyjsc..i promieniuje to na plecki..

Mnie też krzyże bolą ::) Ale gorsze te skurcze - baaardzo nieprzyjemne uczucie ::)
Zbyt dużo jest przeciw, żebym uwierzyła, że to ciąża, niestety ::)

ja staram sie nie myśleć ani na tak, ani na nie..bo w poprzednim cyklu(fakt, ze chorowałam i używałam irygatora-tantum rose i mogłam z siebie wszystko wymyć- nie wiem)ale od owul bolały mnie plecy, kuło w dole..i te skurcze..nawracajace -trwajace dwa tyg do@..byłam wręcz pewna, ze to ciaza..bo nigdy tak nie miałam..do tego podwyzszona tem..rozdraznienie..i powiększone piersi(zostały takie wieksze do dziś- i to kazdy kazdy zauważa-zwsze miałam male- 70B..75A..teraz nie mieszcza sie w B swędza i wystaja..a brodawek dotknać nie moge)..ale to pewnie psychikaspłatała mi figla..bo sama nie wiem. Czasem myślę, bo może i coś tam juz było..tylko wymyłam(nie wiem, czy bzdur nie gadam)..bo tak jak w poprzednim cyklu@-nigdy mnie nie bolało..płakalam z bólu..sama nie wiem..ale sie rozpisałam....;)

Rusałko - może tak być, że ciąża była, ale została usunięta - tak działa natura - eliminując zarodki "słabe". Nie pamiętam jak to się przedstawia procentowo, ale ponoć większa część ciąż zostaje właśnie usunięta podczas miesiączki. Dlatego wane jest, żeby testować po terminie spodziewanej miesiączki.

reklama
i tak też z mezam myślimy..Oboje sądziliśmy, ze sie udało..wiec teraz nie chce, ani jemu ani sobie dawać nadziei ..do czasu, gdy nie będe pewna..daltego staram sie też nie myslec o objawach..i jesli faktycznie jestem w ciaży to wszytko co zaobserwowałam od owul napisze:)!..a dobrze dziewczęta mówią..poki @ nie ma..zawsze jest szansa.
u Ciebie Nagga który dzień cyklu??
i TY Kamilko-kiedy testujesz??który zien cyklu jest u Ciebie??

Do góry