reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Elzbietko ale nam dalas do myslenia.Ja tez nigdy nie rozbrajalam testu i nie mam pojecia co tam moze bnyc.Byc moze wlasnie to wada testu i masz w sobie fasolke.Zycze Ci tego z calego serducha.

reklama
Elżbietko-trzymam piątaski, bvy wyniki były bardzo dobre!!!Oraz bys mogłaszybciutko cieszyć się dzieciątkiem w brzuszku!!!

Co do testuhmm..ja bym pewnie już jutro rano powtórzyła:)..ale kiedyś ktoś tu pisał, ze podobnie.."rozbroił" test na części pierwsze..i byla ukryta kreseczka różowa..i bylo to blędne myślenie, ze może wyszedł źle..i jestem..No, ale ja nie sprawdzałam..
Zyczę oczywiscie z całego serca by Twoje dwie- były tymi oznaczajćymi- MAM DZIDZIUSIA!:)

Cześć dziewczyny..
dawno mnie nie było...ale wróciłam do Was!!!!
W środę robilam test i wyszedł pozytywny, wczoraj mój ginekolog potwierdził ze jestem ciąży:)))
Bardzo sie cieszymy z mężem, i chociaż sie staraliśmy juz jakiś czas było to dla nas dużym zaskoczeniem, bo w tym miesiącu
odpuściliśmy sobie myślenie o dzidzi i nastawiliśmy sie na wyjazd na narty w grudniu.
A tu niespodzianka :ciąża:)))
Przesyłam Wam fluidki i życzę wszystkim starającym sie fasolek!!!!
Elżbieto trzymam mocno kciuki za Ciebie, i Twoja fasolkę, dobre wyniki badan!!!!
zaraz dolacze paseczek...:))))

Aniu G R A T U L U J Ę!!!!

Termin zapewne na czerwiec?:)- ale sie cieszę, ze nas przybywa!!!Więcje więcej takich wiadomosci!!!!

Aniu gratulacje :)

Elżbietko dzielna jesteś dziewczyna :) Teraz pozostaje trzymać kciuki za wyniki. A co do testu - nie mam pojęcia. Jedno wiem - mój następny z pewnością rozbiorę ;D

Oczywiście, gdy wreszcie dostanę @... Załamuję się tym pomału... 2 dni temu zaczęło się brunatne plamienie, bolał trochę brzuch a teraz już tylko plamienie... :(

reklama
Do góry