reklama
Ja tez miałam delikatne plamienie w dniu spodziewanej miesiączki...i myslam ze mi sie okres wstrzymał na dzień...
Wcześniej w ogóle nie miałam żadnych objawów....teraz trochę bola mnie piersi i mam powiększony brzuch..i niwygodnie mi sie siedzi na krześle...
Wcześniej w ogóle nie miałam żadnych objawów....teraz trochę bola mnie piersi i mam powiększony brzuch..i niwygodnie mi sie siedzi na krześle...
Esia te @ to są wredoty!!! Tobie nie może się rozkręcić, a ja czuję że mnie zaraz nawiedzi...Esia pisze:Oczywiście, gdy wreszcie dostanę @... Załamuję się tym pomału... 2 dni temu zaczęło się brunatne plamienie, bolał trochę brzuch a teraz już tylko plamienie...![]()
magdalenkakol
Fan(ka)
dziewczyny niwe narzekajcie ja od 4tyg plamie krwawie i tak na zmiane.Jak sie do srody nic nie zmieni to de na czyszczenie.alek pisze:Esia te @ to są wredoty!!! Tobie nie może się rozkręcić, a ja czuję że mnie zaraz nawiedzi...Esia pisze:Oczywiście, gdy wreszcie dostanę @... Załamuję się tym pomału... 2 dni temu zaczęło się brunatne plamienie, bolał trochę brzuch a teraz już tylko plamienie...![]()
![]()
![]()
magdalenkakol
Fan(ka)
Mam jeszcze troche pozytywnych mysli ale tylko troche.
reklama