reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
magdalenkakol , nie wiem. jak by wyszedł test pozytywnie..................... to wtedy sei zapisze.
w sumei toja kazedgo dnai jestem u gina, ale jako współpracowniek. ale jak by co moaze mnie zbadac.
ale mam stracha!! ??? ??? ???

To ze Ty jestes codziennie u gina to ja wiem.Ale mnie interesowalo kiedy bedziesz jako pacjentka.To ze masz stracha to normalne.Ja mialam takiego stracha ze pojde w poniedzialek do szpitala ze juz wyzdrowialam i od wczoraj nie plamie i nic mi nie dolega.Mam nadzieje ze to juz kobnniec mioich problemow i bede mogla spokojnie starac sie o dzidzie. :)

Dziewczynki ja mam takie małe pytanko tak na chybcika.Byłam tak zalatana,ze zapomniałam,ze to dzisiaj wypada 14 dc no mi jak wstałam dziasiaj rano to czułam kłucie dosyć silne w prawym jajniku {wygląda to na owulacje}moje pytanie jest takie czy jest jakas szanasa w staraniu sie dzisiejszego wieczora skoro nie staralam sie wczoraj i przedwczoraj.JAk myslicie? ::)

Witam!
Pozdrawiam Was wszystkie. Trzymam za każdą kciuki :)
Zrobiłam sdziś test, wynik jest poztytywny :) :) :) :) ::)
TO CHYBA JEDEN Z PIĘKNIEJSZYCH DNI W MOIM ŻYCIU!!!!!
Test robiłam dwukrotnie (dwa różne testy) tak dla pewności i pokazały sie dwie bardzo wyraźne kreski.
Szczerze mówiąc to teraz czułam że jestem w ciąży. W poprzednich miesiącach nie miałam tego uczucia. Dodać muszę że nasz dzidziuś został poczęty w 6 rocznice naszego związku. Tak myślałam że ten dzień przyniesie nam szczęście... :)
Ojjjj jaka jestem szczęśliwa!!!!! Ile myśli w głowie, ile pytań???? Męża jeszcze nie ma w domu ma dziś egzamin, nie miałam się z kim podzielić tą cudowną wiadomością, więc wam to piszę moje kochane.
Pozdrawiam serdecznie!!!!!!!

reklama
Do góry