reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
ja wczoraj zmienilam na inny i tez dupa...pokazywal jeszcze inaczej tez zle...wrocilam wiec do swojego..nie wiem co jest grane chyba go w ogole na razie usune do czasu az nie zaczna poprawnie dzialac...

U mnie też coś dziwnego się dzieje z suwaczkiem, ale ja nie zmieniam go nie chce się nastawiać wprowadzam element zaskoczenia do starań ;)

Malaga bardzo fajna stronka.

Elżbietko trzymam kciuki, wiesz dopóki nie ma @ jest nadzieja

Cleo a może u Ciebie się @ nie rozwinie ::)

moniolku niestety @ sie rozwija, brzuszek boli na całego choć jak na razie jest spokojnie. Teraz czekam aż się skończy i dalej mozemy próbować.

u mnie dzisiaj 23dc - i strasznie wysoka tempka (jak nigdy!!!). Nie wiem co jest grane - ale nie wmawiam sobie ciąży!!!

pozdrawiam

Witaj kajunia syęskniłam się za tobą wczoraj nie pisałaś
U mnie wszystkie objawy zniknęły nic mnie nie boli tylko jestem cały czas zmęczona mogłabym spać cały dzień i całą noc lecz niestety synek i praca nie pozwalają na leniuchowanie
Trzymaj się cieplutko trzymam kciuki za fasolkę
Kiedy testujesz może poczekam na ciebie i zrobimy to razem

mila1 witaj
Nie wiem kiedy mam testować. Temka jest na poziomie 37,3 (nigdy takiej nie miałam!!!), ale pobolewa mnie brzuch (ale na @ to stanowczo za wcześnie!!!). Piersi mam obrzmiałe i wielkie, sutki czasami swędzą, innych objawów brak (postanowiłam już nic sobie nie wmawiać!). @ ma być 18.11 - oby nie przyszła....
zastanawia mnie tylko mój "DZIWNY" wykres, który jest baaaardzo zastanawiający.

pozdrawiam

Kajunia dzień testowania przypada u mnie na poniedziałek 14.11 ja wcześniej miałam złe samopoczucie bolał mnie brzusio i piersiątka ale teraz wszystko minęło jak ręką odjął czuje się jak skowronek Szczerze to jestem nawet troche zła że wszystko mi przeszło bo jak przyjdzie ta @ to się wścięknę i będę płakac

reklama
Do góry