reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
dziewczyny jak sądzicie czy mniej białawo-kremowego śluzu który utrzymuje się po owu, ale tylko w środku może oznaczać że fasolki nie ma????????

Sossenko ja wychodze z takiego zalozenia , ze kazda ciaza jest inna i tak samo kazda z Nas moze miec inne objawy .. to ze ktoras ma sluz "wszedzie" ;) nie znaczy ze Ty rowniez tak musisz miec .... nie mozemy tez tak do konca patrzec sie na objawy u innych dziewczat ... tak wiec nie stresuj sie a cierpliwie poczekaj , ja poczekam razem z Toba i niebawem sie dowiemy :) buziaki :-*

Sossenko dokladnie jak mowi Moniqa kada kobitka jest inna! u niektorej jest sluzik taki u innej inny!!! poczekaj jeszcze cierpliwie te kilka dni i jak nie przyjdzie @ to testuj!!! a tego zycze ci z calego serducha!!!! jak i kazdej z was!

Oj Karoo to naprawde nic takiego z tego co piszesz...ja jestem w 6 miesiacu a nadal wymiotuje...dziewczyny pewnie pamietajaj jak nic nie jadlam i ciagle chudlam mdlalam i takie tam perypetie:(:( nic sie nie martw bedzie wszystko oki!!

Moniq tez mysle o Tobie codziennie i najbardziej jak cie tu jeszcze nie bylo i na gg Cie nie moglam zlapac:(:(No i masz racje ze juz blizej konca niz poczatku!! najwaznijesze zeby jakos do 30 tc dotrwac to wtedy juz w razie czego jakos bedzie:)choc jestem pewna ze urodze koncem kwietnia poczatkiem maja - prawie tak jak wypada termin:) i tez juz bardzo chce by mala byla z nami!!!!!!! no i czekamy na kuzynke lub kuzyna:):):):)

mam nadzieję że ja nie będę wymiotować... chociaż sama już nie wiem co mam myśleć o tych objawach i czy w ogóle uznawać pewne rzeczy za objawy???moje dzisiejsze zachcianki są dziwne, najpierw rzuciłam się na sałatkę, po niedługim czasie na brzoskwinki z puszki... a teraz zjadłabym coś i wszystko mi jedno co... rzuciłabym się nawet na groszek konserwowy... ;D ;D ;D

więc mam nadzieję że nie zwymiotuję...taka mieszanka może się do tego przyczynić... ale się będe mocno starać... a w razie czego trzymać ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dzięki że trzymacie kciuki...może wytrzymam jeszcze te kilka dni, chociaż z drugiej strony staram się nie doprowadzać do wielkich emocji aby później nie być rozczarowanym...no ale to taaaaaaak ciężko... ;D ;D ;D

LILITH oczywiscie ze bedzie kuzynka badz kuzyn ... koniecznie ;) nie widze innej obcji ... nawet mysle sobie ze musimy sie spotkac (moze na poczatke Ty z malenstwem na rekach , ja w brzuszku ;) ) , w koncu mieszkamy niedaleko siebie :p ... buziaki , posmyraj swoja kruszynke od cioci Moniki :)

Sossenko mam nadzieje ze mieszanka wybuchowa Ci nie zaszkodzi :D ... ale w sumie tak piszesz o tych brzoskwinkach ze mi sie zachcialo :D .... a tak na marginesie ...od dwoch dni chodzil za mna kurczak pieczony ... dzisiaj go dorwalam .. mmmm..... pysznie :p :D ;D

reklama
Do góry