reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

Czesc Dziewczyny !!! Mam pytanie: czy mozliwe jest odczuwanie pewnych objawow ciazy jeszcze przed terminem spodziewanej miesiaczki ??? Zastanawia mnie to bo zauwazylam dzis rano ze moje piersi zrobily sie bolesne przy dotyku i takie jakies jakby ciezsze... O czywiscie wiem ze moze to byc rowniez oznaka zblizajacej sie @ ale jestem poprostu ciekawa czy moglby to byc juz objaw ciazy... Poza tym zauwazylam ze czesciej chodze siku ale wiem ze to bez sensu... Przeciez to by bylo za szybko...

A tak w ogole to witam w nowym dniu wszystkie Starajace sie i wszystkie Mamuski !!! :-D

Mnie bolą piersi tylko przed @. Jak byłam w ciąży z 1. dzieckiem, to piersi miałam rozmiaru jak zwykle, nie bolały... Bolał mnie brzuch w czasie, gdy powinnam dostać misiączkę. Teraz też mnie boli - od tygodnia (trochę wcześnie). Termin @ mam na przyszły tydzień, ale czuję coś w kościach, że chyba się udało... Jestem po pierwszej IUI.

reklama
camelia gratulacje!!!!!

plamienie zaniknęło, ale dzis rano @ się rozkreciła na dobre ;)
no cóż...
może to i lepiej...
w czerwcu wyjeżdżam do K i juz tam zostaje, bo mamy zamieszkać razem ;-)
wtedy się postaramy o maluszka ;-)
dzidziuś ma już wybrany czas na przyjście do nas i widocznie jeszcze nie nadszedł ten czas ;-)

A ja poza bolacymi piersiami i przebarwieniem to nie mam innych objawów. Moze poprostu jeszcze na nie zawcześnie...Oststni okres miałam 24stycznia. Myslicie że na konkretne objawy czyli mdłości itp.mam jeszcze czas? Na usg ide pojutrze i juz sie nie moge doczekać. Ta niepewność jest okropna!:crazy:

Zgadzam sie w 100% ,ze nalezy do "sprawy" podchodzic spokojnie i bez paniki..ale rozumiem tez te przyszle mamy, ktore z niecierpliwoscia oczekuja na Fasolke:-) i juz po drugim dniu od "zasadzenia":sorry2:licza na najmniejszy znak, ze to juz sie stalo:) Sama do tych naleze i po tygodniu wyszukuje juz rozstepow na brzuchu;-)Mysle, ze jak sie bardzo pragnie to nie mozna sie od tego powstrzymac. Pozdrawiam i oczekuje z niecierpliwoscia (na F.):-)

Zgadzam sie w 100% ,ze nalezy do "sprawy" podchodzic spokojnie i bez paniki..ale rozumiem tez te przyszle mamy, ktore z niecierpliwoscia oczekuja na Fasolke:-) i juz po drugim dniu od "zasadzenia":sorry2:licza na najmniejszy znak, ze to juz sie stalo:) Sama do tych naleze i po tygodniu wyszukuje juz rozstepow na brzuchu;-)Mysle, ze jak sie bardzo pragnie to nie mozna sie od tego powstrzymac. Pozdrawiam i oczekuje z niecierpliwoscia (na F.):-)

Ahhh, to prawda. Czeka sie na te "znaki" jak na zbawienie i w najmniejszym nawet szczegole doszukac sie mozna iskierki nadzieji... ;-) Ja np czesto mam tak ze to co w jednej chwili wydaje mi sie byc "za" ciaza to za chwilke jest "przeciw" niej :zawstydzona/y: Wiem ze jestem troche pokrecona ale coz... :-D
Dziewczyny, a mam pytanie. Otoz powiedzcie mi jaki sluz wystepuje po zaplodnieniu??? Istnieje w ogole jakas taka regula??? Z gory dzieki za odpowiedz :tak:
Pozdrowionka i powodzonka w starankach i oczekiwankach :-):-D

dominika88 z tego, co czytałam w necie to zwykle po zapłodnieniu śluz jest biały i gęsty...
i jest go sporo...
u mnie przed @ zwykle jest sucho ;-)

Dominika ja to wogule niemam sluzu ale moja siostra miala go bardzo duzo a ponato miala miesioczke az do piotego miesioca ciozy.pozdrawiam pa.BOC DOBREJ MYSLI UDA SIE.

reklama
Dzieki Dziewczyny za informacje :tak:
U mnie jest sluz ale bardzo ciezko jest mi go okreslic... Wczoraj wydawal mi sie taki wodnisty a dzis bialy, gesty, lepki... I badz tu czlowieku madry :baffled:
W kazdym razie nie mam go jakos specjalnie duzo, raczej tak normalnie. Juz poprostu nie moge doczekac sie terminu @... :-p No nic, trzeba byc cierpliwym :tak: Dziewczyny, prosze piszcie o objawach ciazowych tych ktore wystepuja na poczatku. Moze juz wkrotce dostrzege u siebie podobne... W kazdym razie chetnie poczytam jak to jest u Was bo nawet jesli nie przyda mi sie to teraz to na pewno na przyszlosc :tak:
Pozdrawiam serdecznie :-D

Do góry