reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

kiedy i jakie pierwsze objawy??

reklama
alisa druga kreseczka nie wyskakuje na tescie bez powodu...juz mi inne dziewczyny pisaly o tym jak u mnie sie pojawila blada kreska i ja nie chcialam wiezyc ze to to...spoko zrob test aby sie jeszcze upewnic hehe.a na kiedy planujesz isc do lekarza??
Martusia kiedy Ty idziesz do lekarza??

Ja w ogóle powinnam Ci serdecznie pogratulować! :tak::tak::tak:Gratulacje!

No, tak, grunt, że są II. A mi już przez myśl przeszło, że może test felerny:zawstydzona/y:
Już się zapisałam do przychodni, ale dopiero na 19 marca. Chyba trochę późno, co:-(?
Gie-oska, ja w ogóle widzę, że jesteś z Wrocławia ;-), może mogłabyś mi kogoś polecić na priva jako doświadczona Mama? Byłam już u lekarza na Kamieńskiego i w ogóle niedaleko mam do tego szpitala.

nic a nic:-( no ale na tescie pisze ze robicc dopiero po dniu spodziewanej miesiaczki moze nie jest taki czuly zeby wykryc mi sie wydaje ze chyba juz nic z tego :no: moze juz okres dostaje ? No ale nic tam trzeba bedzie znow sie postarac tym razem jeszcze mocniej a to juz 4 miesiace nie myslalam ze nam to tyle zajmie:baffled:...

Weri, ja myślę, że nie powinnaś się jeszcze denerwować, nie jest powiedziane, że @ naprawdę przyjdzie. Poczekaj jeszcze. Wiem, że to czekanie bardzo wykańcza, ja już niezłe doły łapałam... Dwie kreski ujrzałam po 5 miesiącach starań i jeszcze nie wierzę, bo dotychczas @ przychodziła i mnie strasznie rozczarowywała.....:-( Trzymam kciuki za Ciebie, zobaczysz, już niedługo będziesz się cieszyć:happy:

Co myślicie ?? Ostatni okres 26.01 data kolejnej 27.02.09 która się nie pojawia 01.03 dostaje lekkie plamienie dosłownie kilka kropel i cisza testy negatywne beta robiona 03.03 wyszła 5,44 a norma to 5,0 co o tym myśleć??

Ja dzwoniłąm dzisiaj i zwolnił się termin w przyszły piątek ,czyli 13.III. W ogóle dzisiaj jest mój 35 dc więc nie wiem czy nie za szybko....

Martuśka, umówiłam się z innym lekarzem, jeszcze pozniej, bo na pierwszy dzień wiosny;-). Wtedy więcej będzie widać, nie tylko pęcherzyk ciążowy i przede wszystkim serce. Tak mi powiedział. Póki co mam zażywać Feminatal 800 Metafolin (tam już jest kwas foliowy i inne potrzebne teraz witaminy).

Co myślicie ?? Ostatni okres 26.01 data kolejnej 27.02.09 która się nie pojawia 01.03 dostaje lekkie plamienie dosłownie kilka kropel i cisza testy negatywne beta robiona 03.03 wyszła 5,44 a norma to 5,0 co o tym myśleć??

W temacie Bety jestem nowa, ale myślę, że jest nadzieja. Powtórz za parę dni betę, zrób sobie może rano bobo-test strumieniowy - jest bardzo czuły. Powodzenia!!

alisia ty masz na 19 a ja na 20 wizyte hehe...tez jestes z wro??ja chodze do dolmedu do babki ona jest super chodzilam do niej w pierwszej ciazy i jestem bardzo zadowolona bo ona nie olewa pacjeta tj wiekszosc lekarzy...

reklama
Do góry