Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
moze juz okres dostaje ? No ale nic tam trzeba bedzie znow sie postarac tym razem jeszcze mocniej a to juz 4 miesiace nie myslalam ze nam to tyle zajmie
...Ja nie ma żadnychnaprawdę żadnych, może jest mi trochę nie dobrze ,ale pewnie z nerwów.
Mam wymiki Bety 145 mIU <5,3
Czy któraś może coś mi na temat interpretacji powiedzieć![]()

:-)alisa79 ja zadnych objawow ciazy nie mam oporcz od czasu do czasu brzuch pobolewa jak na @,test pozytywny chyba kazda dziewczyna inaczej przechodzi poczatek ciazy...a Ty jestes w ciazy??kiedy masz termin @??

Hej kochane!
Alisa ja mam dokładnie takie same objawy pobolewa mnie podbrzusze jak na okres i takie skurcze mnie łapią, i dzisiaj troszkę piersi zaczeły kłuć;-)Ta moja Beta taka malutka ,ale mam nadzieję ,że urośnie
No, to się trochę uspokoiłam. Ja po prostu jeszcze nie dowierzam, że @ miałaby mnie opuścić...
A w ogóle w tym cyklu zakupiłam castagnus , olej z Wiesiołka i tyle mi tego zostało![]()
Ja byłam już o krok od takich wzmożonych zakupów... No, ale, ja i tak muszę się jeszcze upewnić i poczekać.
alisa babo skoro wyszla ci druga blada kreska jestes w ciazy!!!!!!jak chcesz sie upewnic to tescior zrob za 2dni ale wg mnie ob\n bedzie zbedny!!
pisesz ze @ mialas 27 yo teraz masz w sumie 6tydz wiec proponuje isc w nastepnym tyg do ginka bo juz serduszko powinno byc widac...widze ze bedziesz tez listopadowkatj Martusia hehe...
ala co do bolow brzucha to przy ciazy brzuch boli tak samo jak na @...wiem bo bylam juz raz w ciazy hehe:-):-)buziaki i mam nadzieje ze do zobaczenia na watku listopad ktorego jeszcze nie ma:-(
Ja już siebie tak traktuję jak zaciążoną, ale teściora jeszcze zrobię....
Po pierwszym USG wpiszę się chętnie na XI
Dzięki i gorące pozdrowienia!!!